Η χτεσινοβραδυνή φωτογραφία απ' το Σύνταγμα που μου άρεσε πιο πολύ.

Facebook Twitter
0

απ' το Mobile Diaries.

...................................................................................................................

ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Έντεκα πράγματα που ανέβηκαν πρόσφατα στα μπλογκς συντακτών του Lifo.gr

1. ΑΝΙMAL LOVERS! Η Μερόπη Κοκκίνη στην online ζωοφιλική της στήλη μας λέει την ιστορία κάποιου που έκανε τα πάντα για να σώσει το σκύλο του, μας δείχνει δυο κουταβάκια που ζητούν γονείς, παρουσιάζει D.I.Y σκυλομπισκότα – και θυμάται το Lovecats των Cure…

2. H θλίψη τού να τρως μόνος… Εξαιρετικό ποστ απ’ το Food Daily της Λένας Φουτσιτζή.

3. VERBATIM (extra*). Οι δηλώσεις της εβδομάδας: Ένα καταπληκτικό ποστ του Θεόφιλου Δουμάνη, στην online του στήλη Verbatim (extra*).

4. Οι 10 αγαπημένες ταινίες της Μαριέττας Φαφούτη* Η ποπ συνθέτρια και τραγουδίστρια επιλέγει τις 10 αγαπημένες της ταινίες για το noMIRACLES.

5. Θεσσαλονίκη! Το νέο βίντεοκλιπ του Μεσιέ Μινιμάλ λέγεται ΠασταΦλώρα (αναφορά στο καφέ της Ζεύξιδος) και είναι γυρισμένο εκεί αλλά και στην νέα Παραλία της πόλης.

6. Ποιος έχει αφήσει τα πράγματα του στο locker του σταθμού για 31 μέρες; Η Δέσποινα Τριβόλη στο καθημερινό της μπλογκ για ένα απίθανο μυστήριο (συν καλλιτεχνική συγκέντρωση με κορδελες και ταμπούρλα.)

7. 11 ερωτήματα προς τους Αγανακτισμένους Ένας αντίλογος, του Α. Γιουρμετάκη

8. Κόκκινο ρύζι του Camargue. Ο Αθήναιος γράφει για την εμπνευσμένη στίξη (και για τους χρόνους) της μαγειρικής.

9. Ο συγγραφέας Θανάσης Σκρουμπέλος εξηγεί γιατί έγινε Ολυμπιακός. Στην ίδια στήλη (του Σ. Διοσκουρίδη) θα βρείτε κι άλλους γνωστούς που εξηγούν γιατί έγιναν ΠΑΟ, ή ΑΕΚ… [+ Γιατί ο Παναθηναϊκός ξαναπήρε το πρωτάθλημα στο μπάσκετ… και ο Ολυμπιακός για μια ακόμη φορά ψάχνει να βρει τι έφταιξε...]

10. Στην ηχητική έπαυλη του Epavli Pavlaki. Ο ιδιοσυγκρασιακός μουσικός στέλνει από το Άστρος Κυνουρίας ένα γράμμα στο μπλογκ του Φώτη Βαλλάτου.

11. 7daysaway* Η ιδιοσυγκρασιακή ανασκόπηση του Πάνου Μιχαήλ: Oι λέξεις που κυριάρχησαν στη δημόσια σφαίρα την εβδομάδα που πέρασε

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ