Απεργία την Πρωτομαγιά

Το νέο, αμφιλεγόμενο βίντεοκλιπ της Rihanna (και τα υπόλοιπα νέα τραγούδια του Σαββατοκύριακου)

Facebook Twitter
0

Είναι αμφιλεγόμενο επειδή στην αρχή του κλιπ η τραγουδίστρια πυροβολεί κάποιον στο κεφάλι σκοτώνοντάς τον. Στη συνέχεια βλέπουμε ένα φλασμπάκ της προηγούμενης ημέρας με τα γεγονότα που οδήγησαν στο φόνο...

Ομάδες γονέων ζήτησαν απ' τα κανάλια να το απαγορεύσουν ενώ η Ριάνα απάντησε.  "It's art with a message. We just wanted to hone in on a very serious matter that people are afraid to address, especially if you've been victimised in this scenario..."

..................................................................................................................

KAI TA ΥΠΟΛΟΙΠΑ!

(τραγούδια που κυκλοφορούν την επόμενη βδομάδα στη Μ. Βρετανία)

Στο τέλος μπορείτε να ψηφίσετε πιο σας άρεσε πιο πολύ...

Είναι οι Sweethearts παίζουν μελωδική indie (με πινελιές Blur των μέσων της δεκαετίας του '90) και είναι απ' το Σάουθάμπτον.

.

Οι Thomas Tantrum (συγκρότημα με γυναίκα στα φωνητικά) είναι κι αυτοί απ' το Σάουθάμπτον! Το Hot Hot Summer είναι ξεσηκωτικό και θυμίζει και λίγο Blondie κατά τόπους.

Έγιναν γνωστοί το 2008 όταν η (μεγάλη φαν τους) Lily Allen τους έβαλε στους Top Friends της στο MySpace της...

.

Παρ' ο,τι η μουσική της Nerina Pallot δε μοιάζει με της Kylie Minogue η πρώτη έγραψε δύο τραγούδια για τον πρόσφατο δίσκο της δεύτερης. Η Pallot συνεργάστηκε με τον Bernard Butler (των Suede) και το παραπάνω τραγούδι ακούγεται ήδη αρκετά στην Αγγλία.

.

Πριν δυο χρόνια οι Good Natured ήταν Band Of The Day του Guardian. Ακόμα δεν έχουν βγάλει δίσκο. Το ντεμπούτο τους αναμένεται να κυκλοφορήσει του χρόνου. Ο δημοσιογράφος του Guardian είχε γράψει ότι η τραγουδίστριά τους είναι "a techno Dido, a Lily Allen who's given in to depression, or a Kate Nash who wants to prove herself with serious clubbers". Αυτό είναι το Skeleton, το πρώτο single του δίσκου.

.

Το πιο ενδιαφέρον στο παραπάνω κομμάτι (των Johan Agebjorn and Ercola feat. Queen Of Hearts) είναι ότι στα credits του είδα κι αυτό το όνομα.

Grader: Yiorgos Loizou

Ψάξαμε πολύ με τον Γ. (που βρίσκει συνήθως όλη τη μουσική που βάζω στο μπλογκ) για να καταλάβουμε τι σημαίνει το Grader και τι έκανε ο Γιώργος Λοϊζου στο βίντεοκλίπ. Δεν καταλάβαμε ακριβώς, πάντως βρήκαμε κάτι για το συμπατριώτη μας, απ' την εταιρία παραγωγής evolutions.tv στην οποία εργάζεται...

.

Laura Marling | New Romantic

Η Laura Marling κέρδισε το βραβείο Brit ως η καλύτερη τραγουδίστριας της χρονιάς, και το σούσουρο που έγινε στα Brits ήταν ανάλογο μ' αυτό που είχε γίνει στα Grammies λίγες μέρες νωρίτερα όταν οι Arcade Fire κέρδισαν άλλους διασημότερους καλλιτέχνες και όλοι αναρωτιόντουσαν ποιοι στο καλό ήταν. Το κομμάτι είναι μια ακουστική χαμηλόφωνη (και πανέμορφη) ακουστική μπαλάντα.

.................................................................................................................

POWERPLAY

Η λέξη Powerplay ήταν μια λέξη που κάποτε είχε μεγάλη δύναμη. Οι DJ’s των ραδιοφωνικών σταθμών επέλεγαν κάθε εβδομάδα ένα νέο τραγούδι που ήθελαν να προτείνουν και το έκαναν powerplay.

Είδατε (ελπίζω έστω και από λίγο) τα επτά νέα κομμάτια που έβαλα, τώρα ήρθε η ώρα να επιλέξετε το κομμάτι που θα είναι το POWERPLAY της επόμενης εβδομάδας στο Bits And Pieces.

Μπορείτε να ψηφίσετε πάνω από ένα κομμάτι. [Αν δε βλέπετε το Poll πατήστε το ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ.]

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ