To πιο αστείο πράγμα που είδα φέτος!

Facebook Twitter
0

Είναι βέβαια πολύ υποκειμενικό το τι θα βρει αστείο κάποιος, εγώ όμως τολμώ να πω ότι ξετρελάθηκα με το http://starxidiamas.tumblr.com/

Είμαι λάτρης των κουφών τίτλων, των ασυναρτησιών σε λεζάντες, των άχρηστων τρίβια (που τελικά δεν τα μαθαίνεις ποτέ), των ειδήσεων που αυτοδιαψεύδονται. Και όσο μεγαλώνει η ανάγκη για ειδήσεις, τόσο περισσότερο τα περιοδικά και τα σάιτ ασχολούνται και με πράγματα βήτα διαλογής – και δεν βγάζω την ουρά μου απέξω, είναι γνωστό ότι ζω για το Absurd και το Ανύπαρκτο.

Όμως τα μπλογκ που οι μόνες τους ειδήσεις είναι κατασκευασμένες απορίες και απαντήσεις σε ερωτήματα που ουδέποτε απασχόλησαν κανέναν είναι -άθελά τους- ψηφιακά έργα σουρεαλιστικής τέχνης.

Και βρέθηκε τώρα κάποιος να το εκμεταλλευτεί και να το αναδείξει. Δεν χρειάστηκαν πολλά: Μερικές εικόνες από σάιτ, κάποιες γνώσεις φώτοσοπ και ένα λογότυπο. Το μπλογκ που το έκανε αυτό είναι γεμάτο με εικόνες, η μία κάτω απ’ την άλλη.

Είναι ένα βαρυσήμαντο σχόλιο (μερικά αποσπάσματα παρακάτω), ένα σχόλιο χωρίς λόγια.

Ή μάλλον με λόγια - τρεις τελείως ταιριαστές λέξεις.

[το καλύτερο!]

*Ικετεύω τους δημιουργούς του μπλογκ: κάντε κι ένα με ποστ του Bits and Pieces! (Κατά προτίμηση μ’ αυτό που διαβάζετε τώρα...)

bonus!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ