Η Έλενα, η Βασιλική -και το Sartorial- θα σε πείσουν ότι ένα μαντίλι αρκεί για ξεχωριστό στιλ

Η Έλενα, η Βασιλική -και το Sartorial- θα σε πείσουν ότι ένα μαντίλι αρκεί για ξεχωριστό στιλ Facebook Twitter
Υπάρχουν πολλά σχέδια και το όνομα του brand μας, που σημαίνει «ραπτικός», άρα χειροποίητος, γεννάει από μόνο του καθημερινά νέες ιδέες. Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO
0

— Πώς και είχατε την ιδέα να φτιάξετε μεταξωτά μαντίλια;

Η αλήθεια είναι πως μας αρέσει που η συγκεκριμένη ιδέα φαίνεται σε όλους διαφορετική και πρωτότυπη – αυτό ακριβώς θέλαμε να πετύχουμε. Θέλαμε να κάνουμε κάτι που θα ήταν μοναδικό και θα αναδείκνυε τον ελληνικό πολιτισμό και τα ελληνικά προϊόντα, όπως το ελληνικό μετάξι Σουφλίου, το οποίο είναι γνωστό παγκοσμίως για την άριστη ποιότητά του. Το μαντίλι από μόνο του είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό αξεσουάρ.

— Τι σχέδια έχουν;

Κάθε μαντίλι έχει τη δική του ταυτότητα. Ακόμα και τα χρώματα που επιλέγουμε για κάθε σχέδιο είναι μέρος της ιστορίας που εξιστορείται σε κάθε print. Για παράδειγμα, το «Hermes green» είναι ένα μαντίλι το οποίο αναφέρεται στον ελληνικό πολιτισμό χρησιμοποιώντας ως μοτίβο το σανδάλι του Ερμή στις αποχρώσεις της λεβάντας και της μέντας, κλασικές ελληνικές μυρωδιές.

— Με πόσους τρόπους μπορεί να φορεθεί ένα μαντίλι;

Μπορούμε να κάνουμε πολλά και διαφορετικά δεσίματα στον λαιμό, ανάλογα με το μέγεθος, και να το δέσουμε ακόμα και σαν ζώνη.

Η Έλενα, η Βασιλική -και το Sartorial- θα σε πείσουν ότι ένα μαντίλι αρκεί για ξεχωριστό στιλ Facebook Twitter
«Hermes green»
Η Έλενα, η Βασιλική -και το Sartorial- θα σε πείσουν ότι ένα μαντίλι αρκεί για ξεχωριστό στιλ Facebook Twitter
«Ancient Korean Tiger»

— Ποια είναι τα μελλοντικά σας πλάνα για το Sartorial;

Υπάρχουν πολλά σχέδια και το όνομα του brand μας, που σημαίνει «ραπτικός», άρα χειροποίητος, γεννάει από μόνο του καθημερινά νέες ιδέες. Αυτό από μόνο του είναι ένα κίνητρο για νέα σχέδια ή πρότζεκτ. Ετοιμάζουμε μια συνεργασία με μια ζωγράφο που θα μας τιμήσει, δίνοντάς μας κάποια από τα έργα της με σκοπό να αποτυπωθούν σε μεταξωτά μαντίλια.

— Πώς θα χαρακτηρίζατε το στυλ σας;

Έλενα: Γενικά, προτιμώ το ανδρόγυνο στυλ, τις ψηλόμεσες παντελόνες καθώς και τα ανδρικά πουκάμισα, πάντα σε χρώματα όπως το λευκό, το μαύρο και το γαλάζιο. Τα μαντίλια μας είναι το μόνο στοιχείο πάνω μου που έχει χρώματα και έντονα σχέδια. Με μια λέξη, θα το χαρακτήριζα αρκετά κλασικό.

Βασιλική: Εγώ προτιμώ τον συνδυασμό του κλασικού με το μοντέρνο στυλ. Μου αρέσει να ακολουθώ τις τάσεις της μόδας, πάντα όμως προσαρμοσμένες στην προσωπική μου αισθητική.

— Τι φοράτε σήμερα και πόσο κοστίζει;

Βασιλική: Μπλε blazer από τη σειρά Zara Studio (140 ευρώ), ένα γκρι τοπ American Vintage (45 ευρώ), τζιν Stradivarius (25 ευρώ) και χρυσά πέδιλα Zara (40 ευρώ). Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τον λαιμό μου το αγαπημένο μου μαντίλι «Soul Βlue», από την ελληνική μας συλλογή, το οποίο κοστίζει 150 ευρώ.

Έλενα: Μαύρη παντελόνα με ριγέ πουκάμισο, kitten heels στα χρώματα της άμμου και φυσικά το «Ancient Korean Tiger» μαντίλι από την ασιατική μας συλλογή με τίτλο 2690, που κοστίζει 135 ευρώ. Όλα τα άλλα είναι Ζara και το κόστος τους δεν ξεπερνάει τα 100 ευρώ.

Η Έλενα, η Βασιλική -και το Sartorial- θα σε πείσουν ότι ένα μαντίλι αρκεί για ξεχωριστό στιλ Facebook Twitter
Φωτο: Πάρις Ταβιτιάν/LIFO

Δείτε όλα τα σχέδια του ελληνικού brand με τα μεταξωτά μαντίλια εδώ: sartorial.gr

Έχεις Γούστο!
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ