Η Βασιλική Ρούσσου έχει bohemian γούστο

Η Βασιλική Ρούσσου έχει bohemian γούστο Facebook Twitter
0

— Πώς θα περιέγραφες το στυλ σου, Βασιλική;

Έχω πηγαία και έντονα έναν πολύ bohemian χαρακτήρα, ο οποίος προσαρμόζεται ανάλογα με τις περιστάσεις και τις διαθέσεις: έντονα χρώματα, patterns, εντυπωσιακά αξεσουάρ και αναπάντεχοι συνδυασμοί.


— Προτιμάς τις φούστες ή τα παντελόνια;

Θα έλεγα ότι προτιμώ τις μακριές, αέρινες φούστες για μια ιδιαίτερη εμφάνιση, όμως η καθημερινότητα με κάνει να επιλέγω παντελόνια, για ευνόητους λόγους ευκολίας και άνεσης.


— Ξοδεύεις περισσότερα λεφτά στα παπούτσια ή τις τσάντες;

Τα τελευταία χρόνια, αφότου δημιούργησα τη δική μου εταιρεία, τη Marivee, οι τσάντες μου είναι κυρίως από τις συλλογές μου. Άρα, επιλέγω να ξοδεύω περισσότερα λεφτά σε καλά και ποιοτικά παπούτσια, μια και πιστεύω ότι το παπούτσι είναι η αρχή και το τέλος ενός σωστού στυλ και ντυσίματος.


— Ποιο ήταν το πιο πρόσφατο κομμάτι που δημιούργησες για το brand σου;

Σήμερα έφτιαξα ένα κολιέ με ένα μεγάλο επιμεταλλωμένο vintage κοχύλι και μαργαριτάρια – είναι η τελευταία προσθήκη στην συλλογή μου Άνοιξη-Καλοκαίρι 2017!


— Τι περιλαμβάνει η τελευταία σου συλλογή;

Η τελευταία μου συλλογή για το καλοκαίρι ονομάζεται «Safari» και είναι μια συλλογή περιπλάνησης, με σκέψεις από ταξίδια, εξωτικά μέρη και μακρινούς προορισμούς, με όμορφες εικόνες από ροζ ηλιοβασιλέματα και άμμο. Έχει κρόσσι βαμβακερό, δέρμα, καστόρι, μπροκάρ, india υφάσματα με έντονα χρώματα, φτερά, μετάξι, ασήμι και πολύτιμες πέτρες. Σακίδιο oversized για περιπέτεια και clutches μοναδικά για βραδινές εμφανίσεις. Επίσης, καπέλα και κοσμήματα για να ξεχωρίσεις!


— Τι φοράς σήμερα και πόσο κοστίζει;

Σακάκι Monaco Ρrincess (€85), ένα ελληνικό brand με το οποίο συνεργάζομαι ως μοντέλο και φοράω τα τελευταία χρόνια, πουκάμισο some days lovin (€40 στις εκπτώσεις), τζιν παντελόνι καμπάνα ZARA (€30), δερμάτινο μποτάκι Sixty seven (€180), ναυτικό καπέλο, ελληνικότατο και υπέροχο από το Giorgio Hatter (€20) και τα φτερωτά σκουλαρίκια μου από την περασμένη Marivee συλλογή μου.

Η Βασιλική Ρούσσου έχει bohemian γούστο Facebook Twitter


Βρείτε τις συλλογές της Βασιλικής εδώ: www.marivee.com

Έχεις Γούστο!
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ