"Ο Kαρατζαφέρης επανελλημένα αντιγραφει τον Λεβέντη" (!!!)

Facebook Twitter
0

Στο Youtube έπεσα πάνω στο βίντεο με τίτλο "Ο καρατζαφέρης επανελλημένα αντιγραφει τον Λεβέντη". Λάτρεψα αυτομάτως τη λέξη "επανελλημένα" που μου θυμίζει αυτούς που λένε "υπερεσία", θέλω να πω πολλοί τη λένε έτσι αλλά δεν την είχα δει γραμμένη μέχρι σήμερα.

Επίσης ενθουσιάστηκα με το καταγγελτικό κείμενο κάποιου φανατικού θαυμαστή του Λεβέντη που συνοδεύει το βιντεάκι. Το παραθέτω αυτούσιο:


Δεν είναι η πρώτη φορα που αντιγραφει ο Καρατζαφέρης τον λεβέντη όπως και πολλοί άλλοι πολιτικοί. Η συγκεκριμένη εκπομπή έγινε στις 15.11.2009. Είναι γνωστό πλέον ότι όλοι οι βουλευτές κάθε κυριακή περιμένουν στο extra 3 να ακούσουν την εκπομπή της ένωσις - σε μια άλλη εκπομπή μάλιστα ο Γεωργιάδης είχε πει ότι παρακολουθεί τις εκπομπές του ποσο μάλλον ο Καρατζαφέρης!

Είναι η αποθέωση της ειρωνείας αυτό που γίνετε, οι ίδιοι τον φιμώνουνε (οι βαρόνοι των μμε και τα τσογλάνια τους οι πολιτικοί) αλλα και χωρίς αυτόν δεν μπορούν!

Λόγο φίμωσης η εκπομπές ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και μπορείτε να τις δείτε μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ένωσις κεντρώων http://www.enosikentroon.gr/

[Υπενθυμίζω ότι το απόσπασμα είναι απ' το 2009. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων γκρινιάζει επειδή τον αντέγραψε ο πρόεδρος του Λάος στο εξής: είχε πει ο Λεβέντης ότι το Πασόκ θα ήταν πεντάμηνη παρένθεση και θα ξαναγινόταν εκλογές το Μάρτη του 2010. Φυσικά η ιστορία τον δικαίωσε άρα είχε όλο το δίκιο του κόσμου να εκνευρίζεται που ο Καρατζαφέρης του έκλεψε αυτή τη σημαντικότατη αποκάλυψη...]

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ