Η συγκινητική στιγμή που ένα μωρό φορά γυαλιά και βλέπει για πρώτη φορά καθαρά τη μητέρα του

Η συγκινητική στιγμή που ένα μωρό φορά γυαλιά και βλέπει για πρώτη φορά καθαρά τη μητέρα του Facebook Twitter
0

Ο δεσμός ανάμεσα σε μια μητέρα κι ένα παιδί είναι πολύτιμος. Οπότε φανταστείτε τη χαρά που ένιωσε αυτή η μητέρα όταν το μωρό της την είδε καθαρά για πρώτη φορά στη ζωή του.

Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται πως σταδιακά ξεθολώνει η όραση του μικρού αγοριού αφού πρώτα του φορούν για πρώτη φορά γυαλιά. Η χαρούμενη έκφραση που παίρνει και το χαμόγελο που ακολουθεί τα λένε όλα.

«Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα. Ο Emil φόρεσε τα γυαλιά του. Το ταξίδι ήταν μεγάλο και το μικρό μωρό μας έπρεπε να περάσει πολλά για να φτάσει μέχρι εδώ και χαμογελάει τελικά, φορώντας τα μικρά γυαλιά του, αλλά τώρα το καταφέραμε» γράφει η μητέρα του, στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεό της έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες αφού πάρα πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης αλλά και απλοί χρήστες του ίντερνετ το κοινοποιούν ο ένας μετά τον άλλον, σε μια προσπάθεια να αναδείξουν αυτή την χαρούμενη εξέλιξη.


Η μητέρα του μωρού με τη σειρά της ευχαριστεί όλον τον κόσμο για την θερμή ανταπόκριση και συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο με τον μικρό Emil και τα γυαλιά του:

#voresgladedreng #4,5mdr #jamitbarnharbriller #babybriller #stordagidag #loveofmylife #minfamilie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christine A.J Friis Rosenhøj (@mortilemil_) στις



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ