Δικαίωση

Facebook Twitter
0

UP

O Dimi Κωνσταντόπουλος της Κέρκυρας. Ύστερα από 8 χρόνια καριέρας στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, ύστερα από περισσότερα από 150 παιχνίδια στα αγγλικά πρωυαθλήματα και ύστερα από 8 μόλις στην ελληνική σουπερλίγκα, ο πορτιέρο της Κέρκυρας κλήθηκε στην Εθνική από τον Φερνάντο Σάντος. Στα 31 του χρόνια, βρίσκεται στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική του φάση και φαίνεται πως είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία, αν του δωθεί από τον δίκαιο και αξιοκράτη Φερνάντο Σάντος, από τα μαλλιά και να μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς όταν θα βλέπουμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει σέντρα στην περιοχή της Εθνικής. Γιατί  μετά την αποχώρηση του Νικοπολίδη το 2008 τρέμει το φιλοκάρδι μας. Οι άλλοι δύο μέχρι στιγμής φαίνονται ανεπαρκείς. Ο Σηφάκης θέλει πολύ δουλειά ακόμη και ο Τζόρβας δεν πιστεύει στον εαυτό του. Πως να τους εμπιστευτείς; Καλή αρχή να κάνει ο "Κερκυραίος", ο οποίος είναι χωρίς δεύτερη συζήτηση ο καλύτερος τερματοφύλακας στο φετινό πρωτάθλημα.

DOWN

O εκ των αγαπημένων της στήλης Φίλιππο Ινζάγκι. Λίγες μέρες πριν τον βάζαμε στα UP λόγω της δουλειάς που έκανε στο παιχνίδι με τη Ρεάλ στο Σαν Σίρο. Προχτές όμως στο ματς με την Παλέρμο ο Ινζάγκι τραυματίστηκε σοβαρά παθαίνοντας ρήξη χιαστoύ στο γόνατο κάτι που σημαίνει πως χάνει όλη τη χρονιά αφού θα μείνει 6 μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Ινζάγκι είναι 37 στα 38 και σκέφτεται ακόμα και να σταματήσει την σπουδαία ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Άλεξ Ντελ Πιέρο του έστειλε ευχές παρακαλώντας να μην το κάνει. Οι Ροσονέρι το ίδιο. Μακάρι να επανέλθει πιο σύντομα υγιής και δυνατός.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Ο Λεμπρόν παρά τους 35 πόντους που πέτυχε δε μπόρεσε να κερδίσει τους Σέλτικς.

Θ.Κ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ