Η Πάρις Τζάκσον ανέβασε φωτογραφία με τα αξύριστα πόδια της στο Instagram και προκάλεσε ξανά σχόλια

Η Πάρις Τζάκσον ανέβασε φωτογραφία με τα αξύριστα πόδια της στο Instagram και προκάλεσε ξανά σχόλια Facebook Twitter
7

H 19χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, επιμένει να προωθεί τη φυσική ομορφιά και τη φιλοσοφία της σχετικά με τους γυναικείους κανόνες περιποίησης κάνοντας συχνά εμφανίσεις ή ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media που συζητιούνται.

H ίδια που δηλώνει υπέρμαχος του «natural look», φροντίζει να τονίζει σε κάθε ευκαιρία πως δεν συμμορφώνεται με τους κοινωνικούς κανόνες περί ομορφιάς, κανόνες που η ίδια τους θεωρεί στερεοτυπικούς.

Αυτή τη φορά επέλεξε να ανεβάσει στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με τα αξύριστα πόδια της φορώντας σανδάλια και ένα toe ring, δείχνοντας ότι δεν έχει χρησιμοποιήσει ξυράφι εδώ και αρκετό καιρό.

Φαίνεται, μάλιστα, πως η ίδια δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το τι νομίζουν οι άλλοι για την εμφάνισή της γι' αυτό και φρόντισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία.

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) στις

Πριν από μερικές μέρες η κόρη του βασιλιά της ποπ είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί των «People's 'Ones To Watch» στο Χόλιγουντ χωρίς ίχνος μέικ-απ, επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τις αξύριστες μασχάλες της καθώς φορούσε ένα φόρεμα που άφηνε ακάλυπτα τα χέρια της.

Στα VMAsόπου και πάλι είχε γίνει θέμα λόγω της μασχάλης της είχε σχολιάσει στο Instagram: «Δεν συνειδητοποίησα ότι οι άνθρωποι θα ήταν τόσο αναστατωμένοι με τις τρίχες της μασχάλης μου. Δεν συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα τόσο μεγάλο ζήτημα. Είναι τόσο αστείο. Οι άνθρωποι είναι πραγματικά τρελοί. Θα ήθελα να μπορώ να δημοσιεύσω κάποια από τα σχόλια».

«Μερικοί άνθρωποι σκέφτονται ότι είναι κάτι πολύ αηδιαστικό, ειδικά για τα κορίτσια, αλλά κάθε ανθρώπινο σώμα τις έχει Είναι φυσικό. Ξεπεράστε το», ανέφερε επίσης.

It's Viral
7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει κριτική πέντε αστέρων στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες

It's Viral / Ο Κασσελάκης άφησε κριτική στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες κι έβαλε «άριστα, πέντε αστέρια»

Δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις στα social media για την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αποθεώσει το «Pura Vita» στις Σπέτσες, χωρίς να διευκρινίσει ότι η επιχείρηση του ανήκει
NEWSROOM