Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για σκύλους στην Αθήνα

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για σκύλους στην Αθήνα Facebook Twitter
0

Το «International Dog Festival – Athens 2015» ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή στο «MEC - Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία (Λεωφόρος Λαυρίου 301).

Η πέμπτη εκδοχή του μοναδικού φιλοζωικού θεσμού στην Ελλάδα περιβάλλεται ήδη από διεθνή αίγλη με την παρουσία της Παγκόσμιας Κυνολογικής Ομοσπονδίας (FCI) στη χώρα μας ως επισφράγισμα της αναγνώρισης της προσφοράς του «International Dog Festival – Athens 2015».

Οι χιλιάδες επισκέπτες που συμμετέχουν κάθε χρόνο στο φεστιβάλ θα έχουν την δυνατότητα για τρεις ημέρες να ασχοληθούν με τους πρωταγωνιστές της ζωής τους.

Για πρώτη φορά φέτος σε συνεργασία με την «Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης» στο τριήμερο θα γίνουν και οι Hμέρες Υιοθεσίας (Adoption Days). Kατά την διάρκεια του φεστιβάλ στο περίπτερο της Ζωοφιλικής Ένωσης θα μπορεί κανείς να προχωρήσει σε υιοθεσία.

Για πρώτη φορά στο «International Dog Festival – Athens 2015» θα συμμετέχει και το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλάκια, που κινητοποιούνται κάθε φορά που χάνεται ένα παιδάκι

Όπως κάθε χρόνο, ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδας θα πραγματοποιήσει την τριπλή διεθνή έκθεση μορφολογίας, η οποία εφέτος θα αποτελέσει για τους νικητές κριτήριο συμμετοχής για το μεγαλύτερο παγκόσμιο dog show, την περίφημη «Crufts»( 10 -13 Μαρτίου 2016).

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα υπάρξουν μια σειρά από δραστηριότητες που θα μας γνωστοποιήσουν το πολύτιμο έργο του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας. Η παρουσίαση των Ελληνικών Φυλών σκύλων αποτελεί την παρακαταθήκη της πολιτιστικής κληρονομιάς και θα συνδυαστεί άψογα με το νέο, που εκπροσωπεί η ομάδα των Νεαρών Χειριστών του Κ.Ο.Ε. «Πατουσάκια – Φιλαράκια», οι οποίοι θα επιδείξουν την δεξιοτεχνία τους με τους πιστούς συνοδούς τους.

Το φεστιβάλ θα έχει διάρκεια τρεις ημέρες (9 ως τις 11 Οκτωβρίου) και θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη χορηγών και τη συμμετοχή πολλών εταιρειών όπως η Royal Canin και η Pro Plan.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.dogfestival.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM