Ο «αγώνας» για την τέλεια σέλφι οδηγεί στον πλαστικό

Ο «αγώνας» για την τέλεια σέλφι οδηγεί στον πλαστικό Facebook Twitter
1

Οι selfies έχουν οδηγήσει σε αύξηση των πλαστικών επεμβάσεων για διόρθωση του προσώπου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Αμερικανικής Ακαδημίας Πλαστικής του Προσώπου και Επανορθωτικής Χειρουργικής.

«Τα τελευταία 2,5 χρόνια έχει σημειωθεί μια αύξηση της τάξης του 25%» ανέφερε σύμφωνα με την Daily Mail, ο Dr Sam Rizk, πλαστικός χειρουργός στη Νέα Υόρκη. «Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έρχονται με τα κινητά τους τηλέφωνα και μου δείχνουν εικόνες. Τα selfies έχουν αρχίζει να γίνονται μια τρέλα», συμπληρώνει. Όπως αναφέρει ο ίδιος τα social media είναι αυτά που οδηγούν σε μεγαλύτερη ανασφάλεια για την εικόνα και στη συνέχεια στο χειρουργικό κρεβάτι του πλαστικού.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χειροτερεύουν την κατάσταση. Πλέον ο καθένας ανεβάζει δεκάδες φωτογραφίες του κάθε μέρα στο Facebook και το Instagram», λέει ο Δρ Rizk.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT