Ο John Galliano επιστρέφει

Ο John Galliano επιστρέφει Facebook Twitter
0

Ο βρετανός John Galliano ετοιμάζεται για την μεγάλη του επιστροφή στο κόσμο της μόδας έχοντας παραμείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για σχεδόν τρία χρόνια. Ο σχεδιαστής αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου Maison Martin Margiela που ανήκει στον όμιλο ΟΤΒ με πρόεδρο τον Renzo Rosso.

Ο John Galliano υπήρξε επικεφαλής του οίκου Christian Dior από τον οποίο απολύθηκε το 2011 μετά από τη διαρροή ενός βίντεο που τον παρουσίαζε να κάνει αντισημιτικά σχόλια και να εξυμνεί τον Χίτλερ.

Ο John Galliano θα αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι του Margiela για τις σειρές women's ready-to-wear, menswear και couture ενώ η πρώτη κολεξιόν με την υπογραφή του θα κάνει το ντεμπούτο της τον Ιανουάριο στο Παρίσι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM