Ο άνδρας στα 38 γίνεται σαν τον πατέρα του

Ο άνδρας στα 38 γίνεται σαν τον πατέρα του Facebook Twitter
9

Ο άνδρας γίνεται στην ηλικία των 38 σαν τον πατέρα του, σύμφωνα με βρετανική έρευνα που κατέγραψε τα «πρόδρομα φαινόμενα», αυτής της εξέλιξης.

Μερικά από αυτά είναι το  να σε παίρνει ο ύπνος βλέποντας  τηλεόραση και το να έχεις μια δική σου «ρεζερβέ» θέση στην οποία δεν επιτρέπεις να κάθεται κανείς.

Παρόμοιες ενδείξεις είναι και το  να κοιτάζεις διαρκώς το θερμοστάτη στο σπίτι ή το να χορεύεις «σαν οικογενειάρχης», δηλαδή άσχημα, κυρίως κάνοντας πως παίζεις ηλεκτρική κιθάρα στον αέρα ή να διηγείσαι αποτυχημένα αστεία που δεν σκορπάνε το γέλιο. Επίσης να μην καταλαβαίνεις όσα λένε οι νέοι και να βρίσκεις ίδιες όλες τις σύγχρονες μουσικές.  

Βεβαίως κάποια στιγμή αργότερα έρχεται και η κηπουρική να πάρει τη θέση που της αρμόζει στη ζωή σου. Η μελέτη παραγγέλθηκε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, από το τηλεοπτικό κανάλι Gold και βασίζεται στις μαρτυρίες 2.000 ανδρών και γυναικών που ζουν σε ζευγάρια.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ

σχόλια

8 σχόλια
Μια χιουμοριστική έρευνα από ενα από τα μικρά κανάλια της Αγγλίας είναι, δεν είναι να την πάρει κανείς σοβαρά. Μιλάει για late 30s γιατί αυτό είναι το κοινό του Gold
Υπαρχουν διαφοροι λογοι οι οποιοι καθιστουν αναγκαιες αυτες τις ερευνες,οι οποιες κατα κανονα, πραγματοποιουνται απο πανεπιστημια.Ο -μακραν- βασικοτερος ειναι προκειμενου να απορροφηθουν τα κονδυλια τα οποια διατιθενται ως grants ειτε απο ιδιωτικες,ειτε απο δημοσιες πηγες.Η ιστορια της απορροφησης grants,ειδικα στα αγγλοσαξωνικα/αμερικανικα πανεπιστημια, εχει εξελιχθει σε μια cutthroat business μεταξυ καθηγητων(και των ομαδων τους)διεπομενη απο την λογικη "οποιος προλαβει πρωτος".Το αντικειμενο της ερευνας ειναι το τελευταιο που απασχολει οποιονδηποτε.Το αποτελεσμα εκαστης ερευνας επισης.Εκεινο που "καιει"ειναι "να παρουμε εμεις το Χ grant για να μην προλαβει αλλος".Η κατασταση εχει γινει τοσο γελοια που η αξιολογηση των καθηγητων γινεται με βαση του ποσα κονδυλια εφεραν στο Πανεπιστημιο,πρωτιστως,και,εντελως δευτερευοντως,με βαση το ποιες,και που,δημοσιευσεις εχουν κανει.Με το πως διδασκουν ενος αιθουσης ουδεις,πλεον,ασχολειται.Οι καθηγητες αντιμετωπιζονται,πλεον,απο τις διοικησεις των Πανεπιστημιων ακριβως οπως αντιμετωπιζονταν μεχρι προσφατα οι διαφοροι "λαικοι βαρδοι"απο τους ιδιοκτητες των μεγαλων νυχτομαγαζων της παραλιακης.Ητοι με την λογικη του " Φερτα για να τα παρεις"!!!Η παραπανω κατασταση καταδεικνυει και την σοβαροτητα,σημασια και αξιοπιστια της πλειοψηφιας των "ερευνων" οι οποιες διεξαγονται τα τελευταια χρονια.Πολλες φορες αρκει και μονον να διαβασεις τον "τιτλο",το "αντικειμενο"της ερευνας ,για να καταλαβεις περι τινος προκειται....
Στα κουσούρια του πατέρα ξεχάσετε το να ψάχνει συνέχεια τα γυαλιά του ενώ τα έχει στο κεφάλιΣτα περισσότερα έχω αρχίσει να του μοιάζω ήδη και πλησιάζω στην ηλικία των 38.Στο χορό όμως εξακολουθεί να είναι πολύ καλύτερος από μένα.στους γάμους αυτός σέρνει το χορο και εγώ είμαι αυτός που πατάει τα φουστάνια των δίπλα
Εμένα με παίρνει ο ύπνος όταν βλέπω ταινία στον υπολογιστή (είμαι κάτω από τα 38).Δεν έχω συγκεκριμένη θέση, κάνω πως παίζω κιθάρα ή ντραμς από μικρός, δε βρίσκω όλες τις μουσικές ίδιες.Α.. ξέχασα δεν έχω κήπο για να ξεκινήσω κηπουρική...Ο πατέρας μου από την άλλη, το μόνο που κάνει είναι να ασχολείται με τον κήπο του στο εξοχικό μας και ίσως να έχει και τη σύμφωνη γνώμη του άρθρου για τη μουσική...Κατά τ' άλλα σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα/έρευνα...