ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

82χρονος θάφτηκε σε διάφανο φέρετρο καβάλα στην αγαπημένη του Harley

82χρονος θάφτηκε σε διάφανο φέρετρο καβάλα στην αγαπημένη του Harley Facebook Twitter
13
82χρονος θάφτηκε σε διάφανο φέρετρο καβάλα στην αγαπημένη του Harley Facebook Twitter

Ένα ασυνήθιστο θέαμα αντίκρισαν οι κάτοικοι του Mechanicsburg στο Οχάιο καθώς η νεκροφόρα που θα έπρεπε να ηγείται μιας νεκροπομπής είχε αντικατασταθεί με ένα αγροτικό που ρυμουλκούσε ένα διάφανο κουβούκλιο. Το ακόμη πιο παράδοξο ήταν πως μέσα στη πλέξιγκλας κατασκευή, ήταν ο νεκρός Bill Standley καβάλα στην αγαπημένη του Harley-Davidson του 1967. 

82χρονος θάφτηκε σε διάφανο φέρετρο καβάλα στην αγαπημένη του Harley Facebook Twitter

 

 Όταν το όχημα έφτασε στο κοιμητήριο της περιοχής ένας γερανός ανέλαβε να μεταφέρει το φέρετρο εντός του τάφου και λίγο μετά η τελευταία επιθυμία του 82χρονου είχε πραγματοποιηθεί. Είχε θαφτεί δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο και μαζί με τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη. 

 

82χρονος θάφτηκε σε διάφανο φέρετρο καβάλα στην αγαπημένη του Harley Facebook Twitter

 

Ο Bill είχε σχεδιάσει από χρόνια την κηδεία του και είχε φτιάξει ο ίδιος την κατασκευή ενώ είχε διαλέξει ακόμη και τα ρούχα που θα φορούσε. Πολύ πριν αρρωστήσει από καρκίνο είχε αγοράσει και τους τρεις τάφους δίπλα από εκείνον της γυναίκας του ώστε να χωρέσει αυτός και η μηχανή του και παράλληλα φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες. Το μόνο που έμενε ήταν απλά τα παιδιά του να υπακούσουν στην επιθυμία του όταν θα έρχονταν η ώρα για το τελευταίο του ταξίδι.

13

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσο άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM
Paleo: Πώς ο Γιάννης Καϋμενάκης κατάφερε να δημιουργήσει ένα πετυχημένο wine bar εκτός πιάτσας, αποφεύγοντας το gentrification

Radio Lifo / Paleo: Πώς ένα wine bar στη μέση του πουθενά έκανε επιτυχία

Μακριά από το hip κέντρο, σε έναν δρόμο με εργοστάσια, συνεργεία και παλιά κτίρια, στην περιοχή Ρετσίνα κοντά στο λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται το wine bar Paleo. Δεν είναι χθεσινό μαγαζί, φέτος κλείνει τα 8 χρόνια λειτουργίας. H Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τον δημιουργό του Γιάννη Καϋμενάκη για το πώς κατάφερε να συνυπάρξει με μια ιστορική γειτονιά του Πειραιά που εξακολουθεί να ζει στους ρυθμούς της.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ