1 στους 4 Έλληνες δεν κάνει όνειρα για διακοπές το 2013

1 στους 4 Έλληνες δεν κάνει όνειρα για διακοπές το 2013 Facebook Twitter
6

Δεν κάνει σχέδια για διακοπές το 2013, δηλώνει το 25% των Ελλήνων σε έρευνα του Ευρωβαρόμετρου, ποσοστό που είναι πάντως πιο κάτω σε σχέση με το 1012, όταν δεν πήγε διακοπές το 37%.

Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή έκθεση για τον τουρισμό που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες, το 72% των Ελλήνων δηλώνει ότι οι λόγοι που δεν θα πάνε διακοπές είναι οικονομικοί, όταν στην Ε.Ε. ο μέσος όρος είναι στο 46%.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, στην ερώτηση «η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τα σχέδιά σας για τις διακοπές σας το 2013;», θετικά απαντά περίπου το 95% των Ελλήνων. Συγκεκριμένα, το 38% των ερωτηθέντων απαντά «ναι, σχεδιάζω να ξοδέψω λιγότερα», το 29% απαντά «ναι, θα πάω διακοπές για μικρότερο χρονικό διάστημα» και το 28% απαντά «ναι, δεν θα πάω διακοπές».

Ακόμη, οι Έλληνες είναι οι πιο «πιστοί» σε διακοπές στην πατρίδα τους αφού εντός συνόρων περνάει το καλοκαίρι του το 87%, έναντι 58% των Ευρωπαίων.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Tech & Science / Μπορεί το χρήμα να νικήσει τον θάνατο; Τι κάνουν οι πλούσιοι για να ζήσουν για πάντα

Ο Πίτερ Διαμαντής, ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας στους τομείς της τεχνολογίας και της υγείας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των δισεκατομμυριούχων που αγωνίζονται να κερδίσουν τη μακροζωία, αν όχι την αιώνια ζωή.
NEWSROOM
Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT