Γυναίκες φωτογραφίζονται προφίλ για να δείξουν πως και οι μεγάλες μύτες είναι όμορφες

Γυναίκες φωτογραφίζονται προφίλ για να δείξουν πως και οι μεγάλες μύτες είναι όμορφες Facebook Twitter
8

Η freelance δημοσιογράφος Radhika Sanghani ξεκίνησε μια εκστρατεία στα social media όπου ενθαρρύνει τις γυναίκες να αποδεχθούν και να «αγκαλιάσουν» τις μεγάλες μύτες τους, δημοσιεύοντας προφίλ φωτογραφίες τους.

Το #SideProfileSelfie έχει στόχο να τιμήσει τις μεγάλες μύτες, οι οποίες σύμφωνα με την ίδια δεν εκπροσωπούνται επαρκώς στη βιομηχανία του θεάματος και της μόδας. 


Μιλώντας στο Mashable, η Sanghani παραδέχθηκε πως για χρόνια μισούσε τη μύτη της, αλλά πρόσφατα άρχισε να αλλάζει τις αντιλήψεις της περί ομορφιάς και πλέον «αγαπά» αυτό της το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.


«Ήταν τόσο απελευθερωτικό να μην κρύβομαι πλέον στις προφίλ φωτογραφίες μου και βασικά απλώς να αγαπώ το πρόσωπό μου. Οπότε αυτό που θέλω είναι οι γυναίκες να μοιραστούν τις δικές τους #sideprofileselfie και να αρχίσουν να τιμούν τις μύτες τους. Ελπίζω να τις βοηθήσει να τις αγαπήσουν και να δείξουν έτσι πως οι μεγάλες μύτες μπορούν να είναι όμορφες», εξηγεί η Sanghani, που ζητά στις γυναίκες να ανεβάσουν σέλφι τους, ποζάροντας προφίλ.


Η ανταπόκριση στο κάλεσμά της ήταν μεγάλη και το hashtag #sideprofileselfie μετρά ήδη δεκάδες φωτογραφίες γυναικών που πόζαραν επιδεικνύοντας περήφανα το προφίλ του προσώπου τους και την μεγάλη τους μύτη. Βέβαια, όπως λέει η Sanghani, πολλές γυναίκες αν και χάρηκαν με την πρωτοβουλία, της έγραψαν σε μηνύματα πως δεν νιώθουν ακόμη έτοιμες να φωτογραφηθούν με αυτόν τον τρόπο. 


«Συγκινήθηκα πολύ διαβάζοντας όλα αυτά τα μηνύματα επειδή μπορώ να ταυτιστώ απόλυτα με όλες τους. Ελπίζω κάποια μέρα αυτές οι γυναίκες να να νιώσουν επίσης καλά με τις μύτες τους, όπως έκανα εγώ», λέει η Sanghani. 

Η πρωτοβουλία της ευελπιστεί να επηρεάσει επίσης το Χόλιγουντ και τη μόδα. «Μακάρι να φτάσει και στις βιομηχανίες του θεάματος και της μόδας ώστε να αρχίσουν να δίνουν περισσότερες ευκαιρίες σε κυρίες με μεγάλες μύτες», καταλήγει. 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM