Πουλώντας τα πάντα στο e-bay για μια καινούρια ζωή


My Life for Sale από stefanelonikitelo
1

Ο 29χρονος Shane Butcher θέλει να κάνει μια νέα αρχή και ελπίζει να πουλήσει τον "παλιό του εαυτό" στο e-bay. Τιμή εκκίνησης 3, 5 εκατομμύρια δολάρια.

Στην τιμή περιλαμβάνονται ένα εμπορικό κατάστημα βιντεοπαιχνιδιών, δύο σπίτια στη Φλόριντα, τρία αυτοκίνητα, τρία καγιάκ, πίνακες ζωγραφικής και τον σκύλο του.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Forbes δήλωσε "Δεν υπάρχει λόγος να μείνω εδώ" τονίζοντας ότι θέλει να τα πουλήσει όλα και να γυρίσει το κόσμο με τη σύζυγό του.

  

Ο νεαρός τονίζει ότι δεν θέλει να ξεφορτωθεί ένα κατάστημα που είναι ζημιογόνο. "Είναι πολύ κερδοφόρο το επάγγελμά μου" αναφέρει ωστόσο ότι θέλει να αλλάξει ζωή.

Ένα από τα σπίτια του βρίσκονται στην παραθαλάσσια κοινότητα της Tampa Bay. Διαθέτει τρεις πισίνες, δυο τζακούζι, δυο γυμναστήρια καθώς και ιδιωτική παραλία.

Όσο αφορά τα αυτοκίνητά του είναι ένα Honda Accord του 2009, ένα Honda Element του 2004 και μια Lotus Elise του 2006.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια