Ερευνητές βρήκαν το ιδανικό μέρος για να κάνουν καλύτερο σεξ τα ζευγάρια

Ερευνητές βρήκαν το ιδανικό μέρος για να κάνουν καλύτερο σεξ τα ζευγάρια Facebook Twitter
0

Η ιδέα του σεξ σε ξενοδοχείο κάνει τα ζευγάρια να θέλουν να κλείσουν δωμάτια σε ειδικές περιπτώσεις όπως επετείους και γενέθλια.

Πιστεύουν ότι μια αλλαγή στο σκηνικό μπορεί να προσφέρει μια διαφυγή από την κανονικότητα και θα βελτιώσει τη σεξουαλική τους ζωή.

Αυτή η πεποίθηση υποστηρίζεται πλέον και από επιστημονική έρευνα.

Τα ζευγάρια τείνουν να εμπνέονται όταν βρίσκονται σε ξενοδοχεία. Τους αρέσει να ντύνονται καλύτερα, να πίνουν αλκοόλ, να ακούν μουσική και να τρώνε σοκολατάκια, πράγματα τα οποία επηρεάζουν άμεσα την ποσότητα ντοπαμίνης που παράγουν τα σώματά τους, καθιστώντας τους πιο ευτυχισμένους και πιο χαλαρούς από ότι συνήθως.

Το γεγονός ότι βρίσκονται σε μια νέα τοποθεσία ενισχύει επίσης την ντοπαμίνη στον οργανισμό, την λεγόμενη ουσία της απόλαυσης και της ευχαρίστησης.

Επιπλέον, το check in σε ένα ξενοδοχείο προκαλεί ένα συναίσθημα διακοπών στα ζευγάρια ακόμα κι αν απλά πρόκειται για μία νύχτα σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στην πόλη στην οποία ζούσαν πάντα. Αυτό  κάνει τα ζευγάρια να ξεχνούν τις ευθύνες τους, τις δουλειές τους και τα παιδιά τους, δίνοντάς τους μια αίσθηση απόδρασης και χαλάρωσης, προτρέποντάς τους να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη στιγμή.

Ένα όμορφο λόμπι, καθαρά σεντόνια, ένα πολυτελές μίνι μπαρ και η υπηρεσία δωματίου μπορούν πραγματικά να κάνουν θαύματα για κάθε ζευγάρι στον κόσμο.

Ο ψυχοθεραπευτής Ian Kerner και η ψυχολόγος Amy Muise είναι δύο από τους επιστήμονες που έχουν υποστηρίξει δημόσια αυτή τη συγκεκριμένη  έρευνα η οποία δημοσιεύτηκε στο Fox News.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Living / Έχει το Grindr καταστρέψει το γκέι σεξ για πάντα;

Η πλατφόρμα δέχεται επικρίσεις για ρατσισμό, χονδροφοβία, κατάθλιψη και διατροφικές διαταραχές. Καθώς γιορτάζει την 15η επέτειό της, εξετάζουμε πώς άλλαξε την γκέι κουλτούρα, προς το καλύτερο και προς το χειρότερο
THE LIFO TEAM
Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Radio Lifo / Τελικά, να προτιμάμε τα προϊόντα με ή χωρίς ζάχαρη;

Η ζάχαρη είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα συστατικά στη σύγχρονη διατροφή. Όμως, τελικά μας κάνει τόσο κακό όσο νομίζουμε; Και τι ισχύει με τα υποκατάστατα της; Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Ηχητικά Άρθρα / Βρομοκαρυδιά: Αυτή η μάστιγα!

Οι βρομοκαρυδιές ή αΐλανθοι είναι ίσως τα πιο ευρέως διαδεδομένα δέντρα στην Αθήνα και παρότι συνεισφέρουν στο πράσινο της πόλης, έχουν εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό που σήμερα αποτελούν απειλή για τα υπόλοιπα δέντρα της Αθήνας.
M. HULOT
Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM