Η εταιρία μαγιό που χρησιμοποιεί μόνο απλές γυναίκες χωρίς καθόλου Photoshop στις διαφημίσεις της

Η εταιρία μαγιό που χρησιμοποιεί μόνο απλές γυναίκες χωρίς καθόλου Photoshop στις διαφημίσεις της Facebook Twitter
0
Η εταιρία μαγιό που χρησιμοποιεί μόνο απλές γυναίκες χωρίς καθόλου Photoshop στις διαφημίσεις της Facebook Twitter

Υπάρχει μια εταιρία μαγιό που αποφάσισε να σπάσει τα στερεότυπα και να διαφημίσει τα προϊόντα της χρησιμοποιώντας γυναίκες της διπλανής πόρτας, αντί για μοντέλα με γραμμωμένα σώματα, άψογο δέρμα και ούτε ίχνος κυτταρίτιδας- όλα αποτέλεσμα του Photoshop φυσικά.

Οι σχεδιαστές πίσω από τα μαγιό Aerie επέλεξαν να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους πάνω σε γυναικεία κορμιά όλων των μεγεθών και σωματοτύπων, χωρίς την παρέμβαση της επεξεργασίας του «μαγικού εργαλείου» ώστε να σταματήσουν κάποια στιγμή οι γυναίκες να νιώθουν άσχημα για το σώμα τους. 

Στην διαφημιστική τους καμπάνια, που δημοσίευσαν και στον επίσημο λογαριασμό της εταιρίας στο Instagram, απλές γυναίκες ποζάρουν χαρούμενες και ακομπλεξάριστες στον φωτογραφικό φακό, χαμογελώντας και κυρίως νιώθοντας όμορφα με το σώμα τους, όπως κι αν είναι.

Η εταιρία συγκεντρώνει επίσης χρήματα για την φιλανθρωπική οργάνωση National Eating Disorders Association, ενθαρρύνοντας τους χρήστες στα social media να δημοσιεύσουν φωτογραφίες τους με μαγιό χωρίς Photoshop, και δωρίζει 1 δολάριο για κάθε ανάρτηση με το hashtag #AerieREAL.

Mix, match & share! For every unretouched swim photo you post with #AerieREAL, we’ll donate $1 (up to $10K) to @NEDA.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aerie (@aerie) στις


@sassyredlipstick loves the swim she's in! Post your unretouched swim photos with #AerieREAL & we'll donate $1 (up to $10K) to @NEDA for every new share.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aerie (@aerie) στις

#AerieREAL love from @iskra on the blog now! Follow the link in our bio for Iskra's 5 tips for feeling fab in your swim.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aerie (@aerie) στις

Monday. Technically, I'm at the office. Mentally, my toes are still in the sand ? #aeriereal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah_LouWho (@sarah_louwho) στις

BATHROOM COUNTER TOPS! #AerieREAL

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lauren? (@laura___eliz) στις

0

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες και απλώνουν κοπριά μέσα σε θαμμένα κέρατα αγελάδας

Radio Lifo / Βιοδυναμική καλλιέργεια: Οι νέοι αγρότες παρακολουθούν το φεγγάρι και τους πλανήτες

Ένας «ακραίος» βιολογικός τρόπος καλλιέργειας που ακολουθούν λίγοι στη χώρα μας. Αν και δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να υποστηρίζουν τις βιοδυναμικές πρακτικές, ωστόσο όσοι τις ακολουθούν ισχυρίζονται ότι καταφέρνουν να παραγάγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας. Η Μερόπη Κοκκίνη μιλά με τους βιοδυναμικούς καλλιέργητές Κώστα Βαρώτσο και Θοδωρή Κοντογιάννη.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Living / Η Δέσποινα Ισοπούλου μαθαίνει στους Αθηναίους τι πάει να πει floral design

Τρία χρόνια πριν, την άνοιξη του 2021, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της: άρχισε να ψάχνει τα διαθέσιμα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γύρω από τα λουλούδια και έφτιαξε το δικό της Eiko Flowers. Έτσι γεμίζει την πόλη με συνθέσεις και μπουκέτα που μοιάζουν να αναπνέουν.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM