Μπαρ μόνο για "όμορφους ανθρώπους" κάνει εγκαίνια στο Χόλιγουντ

Μπαρ μόνο για "όμορφους ανθρώπους" κάνει εγκαίνια στο Χόλιγουντ Facebook Twitter
0

Μπαρ μόνο για ωραίους κάνει εγκαίνια προσεχώς σε μυστική τοποθεσία του Χόλιγουντ. Ιδιοκτήτης, το σάιτ γνωριμιών με τον εύγλωττο τίτλο BeautifulPeople.

 

Σύμφωνα με τους Τάιμς του Λονδίνου αν οι δουλειές πάνε καλά σύντομα θα ανοίξει ανάλογο μπαρ στη βρετανική πρωτεύουσα. Ο διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας Greg Hodge δήλωσε: «Ξέραμε από τα μέλη μας, ότι έβγαιναν τα βράδια σε ακριβά μπαρ για να συναντήσουν όμορφους ανθρώπους όπως οι ίδιοι, και τελικά περνούσαν τη νύχτα ευχόμενοι να ήταν πιο χαμηλός ο φωτισμός στο χώρο…»

 

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η είσοδος στο μπαρ για ωραίους, θα επιτρέπεται βασικά μόνο στα μέλη του σάιτ, αλλά θα υπάρχουν και εξαιρέσεις…

 

Θα μπορούν να διασκεδάζουν στο μπαρ και μη-μέλη του σάιτ, μόνο αν έχουν περάσει πρώτα «αυστηρή αξιολόγηση» από μια κριτική επιτροπή που περιγράφεται ως «αστυνομία της ομορφιάς». H είσοδος στο μπαρ θα επιτρέπεται και στους πολύ πλούσιους, οι οποίοι βέβαια, δεν χρειάζεται να είναι όμορφοι…

 

Η ιστοσελίδα γνωριμιών BeautifulPeople, όπου μπορεί να συμμετέχει κανείς με βάση την εμφάνιση, άρχισε να λειτουργεί στη Δανία το 2002. Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα πρόσβασης έχουν οι Βρετανοί με ποσοστό επιτυχίας κάτω από 9%, ενώ οι Βρετανίδες έχουν ελαφρώς καλύτερη τύχη με 14%. Αντίθετα, οι Νορβηγοί γίνονται δεκτοί σε ποσοστό 49%.

 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Living / Ο Σόκρατες και η δημοκρατία

Πριν από σαράντα χρόνια, ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με το εντυπωσιακό παράστημα και τις ριζοσπαστικές πεποιθήσεις ήταν από τους πρωταγωνιστές του κινήματος για την μετάβαση της Βραζιλίας από τη χούντα στη δημοκρατία.
THE LIFO TEAM
Γιατί τόσα μη διαβητικά άτομα φορούν μετρητές γλυκόζης;

Radio Lifo / Γιατί τόσα άτομα χωρίς διαβήτη φορούν μετρητές γλυκόζης αίματος;

Γιατί γίνεται τόσος ντόρος τελευταία με τις αιχμές γλυκόζης στο αίμα και γιατί όλο και περισσότερα άτομα που δεν έχουν διαβήτη φορούν cgm; Πρόκειται για ακόμα ένα διατροφικό trend; H Μερόπη Κοκκίνη συζητά με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο Μελίνα Καριπίδου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Living / Πώς θα καταφέρετε να φωτογραφίσετε το κατοικίδιό σας σαν επαγγελματίας

Οι λειτουργίες του κινητού που θα σας βοηθήσουν, ο κατάλληλος φωτισμός, τα σωστά αξεσουάρ: 8 συμβουλές προκειμένου να καταφέρετε να απαθανατίσετε τις πιο ωραίες στιγμές του κατοικιδίου σας.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ