Πακιστάν: Έπιασαν 12μετρο καρχαρία

Πακιστάν: Έπιασαν 12μετρο καρχαρία Facebook Twitter
12

Ενθουσιασμένα πλήθη έσπευσαν στο λιμάνι της πόλης  Καράτσι στο Πακιστάν για να δουν από κοντά την απίστευτη «ψαριά» που έβγαλε αλιευτικό. Ένας καρχαρίας 12 μέτρων, τον οποίο χρειάστηκαν δύο γερανοί για να τον μεταφέρουν από τη θάλασσα στον προβλήτα του λιμανιού.

Ο φαλαινοκαρχαρίας είναι το μεγαλύτερο είδος ψαριού στον κόσμο και τρέφεται με πλαγκτόν. Στην Ασία ανήκει στα φαγώσιμα είδη.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Κι η σαρδέλα είναι άκακη και το πρόβατο επίσης αλλά δεν ακούω ποτέ κανέναν να κόπτεται υπέρ των. Την ίδια στιγμή κάπου στην Ινδία κάποιος σχολιάζει για τη φρικαλεότητα που συντελείται στο δυτικό κόσμο όπου καταναλώνεται το βόειο κρέας κ.ο.κ. Πολύ υποκριτική στάση να βαφτίζεις φυσιολογική τη δική σου συνήθεια και αφύσικη του διπλανού.
Φυσικά ποιός θα κρίνει ποιό είναι το μέγεθος του ζώου που είναι ηθικό ή μεγάλο κρίμα να σκοτώσεις.Ότι αξία και δικαίωμα έχει μια φάλαινα στην ζωή ποιός λέει ότι δεν έχει και μία μαρίδα.Πέρα απο αυτό όμως είναι ένα υπέροχο πλάσμα που προτιμάς να το βλέπείς στο φυσικό του περιβάλον παρά στο πιάτο σου.
Πλέον το εξετάζεις από πρακτική σκοπιά και συμφωνώ απολύτως. Δε συμφωνώ με την ηθική σκοπιά από την οποία το εξετάζουν πολλοί και ειδικά όταν τα μέτρα και τα σταθμά είναι μεροληπτικά προς ίδιον όφελος.
Ναι, συγνώμη που δεν έχουν την πολυτέλεια να διαλέγουν όπως έσυ, που κάνεις την ανέξοδη κριτική σου απο την ασφάλεια του σπιτιού σου, απολαμβάνοντας την αφθονία του δυτικού τρόπου ζωής.