Επιμένουν οι βροχές και η σκόνη

Επιμένουν οι βροχές και η σκόνη Facebook Twitter
0

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα κεντρικά και βόρεια της χώρας κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ ευνοείται και πάλι η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα προβλέπεται για αύριο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες με τα φαινόμενα να είναι έντονα αρχικά, προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και αργότερα στη Θράκη. Άνεμοι ασθενείς βόρειοι και θερμοκρασία από 13 ως 31 βαθμούς.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Γενικά αίθριος καιρός με τοπκές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στην Ήπειρο και θερμοκρασία από 15 ως 31 βαθμούς. Στην Ήπειρο θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα φέρουν σποραδικές βροχέ ςκαι καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στις βορειότερες περιοχές κατά τόπους ισχυρές. Από το απόγευμα αναμένεται εξασθένηση των φαινομένων, άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 5-6 Μποφόρ και θερμοκρασία από 15-33 βαθμούς.


ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις με ανέμους νότιους-νοτιοανατολικούς 4-6 και το απόγευμα δυτικούς 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 ως 31 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια όπου είναι πιθανό να εκδηλωθεί καταιγίδες μετά το απόγευμα Άνεμοι 2-4 Μποφόρ και στο νότια βαθμιαία νοτιοανατολικοί 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 19 ως 30 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ

 Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Θερμοκρασία από 18 ως 32 βαθμούς με τη μέγιστη στα παραθαλάσσια να είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Θερμοκρασία από 18 ως 30 βαθμούς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ