Μόλις κυκλοφόρησε: To trailer του "Carrie"

5

Πρόκειται για το  ριμέικ του κλασσικού φιλμ τρόμου «Carrie». Η υπόθεση βασίζεται στο γνωστό βιβλίο του Stephen King με τον ομώνυμο τίτλο. Σκηνοθέτης είναι η Kimberly Peirce του  Boys Don't Cry. Πρωταγωνιστούν οι Chloe Moretz στο ρόλο της Carrie και η Julianne Moore. Η σύγκριση με το φιλμ του 1976 σκηνοθετημένο από τον Brian De Palma είναι μοιραία. Ήδη από το τρείλερ αρκετοί σινεφιλ μιλούν για αντιγραφή σκηνών από το κλασικό φιλμ της δεκαετίας του εβδομήντα.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάντα βάζουν αδύνατα κορίτσια ως πρωταγωνίστριες, όταν η Κάρυ σαφέστατα στο βιβλίο αναφέρεται ως στρουμπουλή, κάτι που μάλιστα προκαλεί τον χλευασμό των υπόλοιπων κοριτσιών, κάτι δηλαδή σημαντικό για την υπόθεση της ιστορίας.
Πράγματι κορυφαία σκηνοθεσία του Ντε Πάλμα.. εκείνο το χέρι που βγαίνει στη τελευταία σκηνή από το χώμα ..τι να λέμε ΔΕΝ ξεχνιέται!Τη είχα δει σε μεταμεσονύχτια προβολή ,πράγμα που αποδείχτηκε μέγα λάθος ,μια και δεν έκλεισα μάτι εκείνη τη νύχτα.