Update: Νέες εξελίξεις στην Κύπρο για την εξαφάνιση της Μαντλίν

Update: Νέες εξελίξεις στην Κύπρο για την εξαφάνιση της Μαντλίν Facebook Twitter
1

Ζευγάρι βρετανών αναζητεί η Κυπριακή αστυνομία μετά από πληροφορία που δόθηκε ότι διέμεναν στην Αγία Νάπα έχοντας μαζί τους μικρό κορίτσι που εικάζεται πως είναι η Μαντλίν Μακ Καν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007 σε τουριστικό θέρετρο στη Πορτογαλία σε ηλικία τριών χρονών όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της.

Ο εκπρόσωπος τύπου της κυπριακής αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης, επιβεβαίωσε ότι εξετάζεται η υπόθεση, την οποία αποκαλύπτει σήμερα η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης».

Ο πληροφοριοδότης της αστυνομίας είναι βρετανός και ισχυρίστηκε ότι σε συγκεκριμένο συγκρότημα κατοικιών στην Αγία Νάπα αναγνώρισε την Μαντλίν. Όπως ανέφερε είναι απολύτως βέβαιος ότι πρόκειται για το κορίτσι που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, αφού έχει δει εκατοντάδες φωτογραφίες της στα ΜΜΕ και διαπίστωσε ότι είχε και το χαρακτηριστικό σημάδι στη κόρη του δεξιού ματιού της.

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, το κορίτσι συμπεριφερόταν παράξενα, έδειχνε φοβισμένο και βρισκόταν υπό συνεχή επιτήρηση. Το ζευγάρι των βρετανών είχε ακόμα δύο παιδιά στο ίδιο σπίτι και σύμφωνα με τις πληροφορίες η φερόμενη ως Μαντλίν δεν είχε κανένα κοινό εξωτερικό χαρακτηριστικό είτε με τα δυο παιδιά είτε με το ζευγάρι που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα.

Η αστυνομία της Κύπρου κινητοποιήθηκε αλλά όταν επισκέφθηκε το διαμέρισμα στην Αγία Νάπα, διαπίστωσε ότι η οικογένεια των βρετανών το είχε εγκαταλείψει αιφνιδιαστικά. Εναντίον τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για κλοπή από ενοικιαστή, αφού το ζευγάρι των βρετανών με τα τρία παιδιά δεν πλήρωσε τα ενοίκια και πήρε μαζί του διάφορα αντικείμενα.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια