Η Ναστάζια Κίνσκι δηλώνει σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις της αδελφής της

Η Ναστάζια Κίνσκι δηλώνει σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις της αδελφής της Facebook Twitter
0
Η Ναστάζια Κίνσκι δηλώνει σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις της αδελφής της Facebook Twitter

Η διάσημη ηθοποιός, Ναστάζια Κίνσκι, δήλωσε πως είναι σοκαρισμένη από τις αποκαλύψεις της ετεροθαλούς αδελφής της, Πόλα, για τη συστηματική σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα τους και ηθοποιό, Κλάους Κίνσκι.

«Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα. Είμαι στο πλευρό της αδερφής μου, την υποστηρίζω. Είμαι βαθιά αναστατωμένη», αναφέρει η Ναστάζια, σε συνέντευξή που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Bild, η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα. 

Παράλληλα, η διάσημη ηθοιποιός δηλώνει υπερήφανη για το κουράγιο και την τόλμη της αδελφής της καθώς θα αποκαλύψει για πρώτη φορά την τεράστια σωματική και ψυχική δοκιμασία, που έζησε, σε ένα βιβλίο το οποίο θα δημοσιευθεί προσεχώς στη Γερμανία, υπό τον τίτλο «Kindermund» (Τα λόγια ενός παιδιού).

«Είμαι περήφανη για τη δύναμη που είχε να γράψει ένα τέτοιο βιβλίο. Ξέρω το περιεχόμενο. Διάβασα τις σελίδες του. Και έκλαιγα πολύ», λέει ο 51χρονη , γνωστή κυρίως για τους ρόλους της στο «Tess» του Ρομάν Πολάνσκι και το «Παρίσι-Τέξας» του Βιμ Βέντερς.

Η Ναστάζια συμπλήρωσε ότι «αυτό το βιβλίο θα βοηθήσει όλα τα παιδιά, τους εφήβους και τις μητέρες που φοβούνται τον πατέρα τους, και καταπίνουν το φόβο, κρύβοντάς τον στην ψυχή τους».

Τέλος, η ηθοποιός επισήμανε ότι τα θύματα κακοποίησης είναι πολλά, κάτι που κάνει την προστασία τους επιτακτική.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ