Σικάγο: Δηλητηρίασαν τον νικητή του ενός εκατομμυρίου

Σικάγο: Δηλητηρίασαν τον νικητή του ενός εκατομμυρίου Facebook Twitter
O UrooJ Khan
6

Ο 46χρονος Ινδός μετανάστης UrooJ Khan ο οποίος είχε κερδίσει ένα εκατομμύριο ευρώ στην λοταρία του Σικάγου τον περασμένο Ιούνιο πέθανε ένα μήνα μετά. Όπως αναφέρει η nydailynews η υπόθεση του θανάτου του ανοίγει σήμερα αφού όπως αποδεικνύεται από τις τοξικολογικές εξετάσεις πέθανε από ποσότητα κυανίου που του είχε χορηγηθεί. Πέθανε στις 20 Ιουλίου μια μέρα μετά την παραλαβή μέρους του χρηματικού ποσού (425.000 δολάρια). Ο ίδιος ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, σκόπευε να δωρίσει μέρος των χρημάτων του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ενώ ήταν ιδιοκτήτης τριών καθαριστηρίων τα οποία σκεφτόταν να επεκτείνει. Η προβολή του από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τον είχε κάνει γνωστό από την πρώτη μέρα που έμαθε ότι είναι ο νικητής.

 

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
Απλώς έχω πρατηρήσει ότι όποτε γίνεται αναφορά σε ανυπόληπτα/άτομα ανάξια εμπιστοσύνης τα πρώτα που θα επιλεχθούν ανήκουν στο γυναικείο φύλο - ενώ είναι ατέλειωτες οι περιπτώσεις των Αντρών που εποφθαλμιούν, μηχανεύονται και προβαίνουν σε κτηνώδεις πράξεις προκειμένου να μασήσουν κάτι...
Στη συγκεκριμένη περίπτωση έβαλα τη γυναίκα, επειδή ο δηλητηριασθείς είναι άντρας. Δεν είχα πρόθεση να θίξω τις γυναίκες, ούτε έχω την άποψη ότι οι γυναίκες μηχανορραφούν πιο πολύ από τους άντρες. Κάθε άλλο. Άλλωστε γυναίκα είμαι κι εγώ.