Breaking news

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γράφει το πρώτο της βιβλίο

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γράφει το πρώτο της βιβλίο Facebook Twitter
2

Πρώην ποπ σταρ / κριτής σε talent show / συγγραφέας. Το βιογραφικό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς εμπλουτίζεται με νέες ιδιότητες. Ο εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε ότι ο εκδοτικός οίκος It Books, o οποίος έχει εκδώσει πολλά βιβλία μουσικών όπως του Slash και των Motley Crue, βρίσκεται σε «συζητήσεις» με την τραγουδίστρια, όπως γράφει το Hollywood Reporter.

Σύμφωνα με το THR η Μπρίτνεϊ πρόκειται να γράψει ένα μυθιστόρημα που θα βασίζεται στην ιστορία της ζωής της.

Αυτή την περίοδο η πρώην ποπ σταρ είναι κριτής σε ένα talent show σχετικό με το τραγούδι, γεγονός που την επανέφερε στο προσκήνιο κι ευνόησε κατά πολύ τον τραπεζικό της λογαριασμό αφού η αμοιβή της είναι γύρω στα 13 εκατομμύρια.

2

Breaking news

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Ποιος ασχετος γραφει αυτα τα αρθρα? Η Britney Spears πρωην ποπ σταρ?ελεος !! Η Britney ηταν ειναι και θα ειναι παντα μια σταρ της ποπ. Και ναι , εγω θα το αγορασω αυτο το βιβλιο και ειμαι και πολυ πιο ξυπνιος απο σενα που νομιζεις οτι αυτοι που θα το αγορασουν ειναι καθυστερημενοι.Μαλλον πρεπει να κοιταχτεις στον καθρεφτη και θα καλαταβεις ποιος ειναι καθυστερημενος.Εκτος απο τα αλλα εισαστε και ανημερωτοι δεν εχει πιασει 13 εκατομ αλλα 17 για να μπει κριτης στο x factor και ειναι η πιο ακριβοπληρωμενη κριτης και η 2 πιο ακριβοπληρωμενη σταρ του hollywood για τη χρονια 2011-2012 με εσοδα ανω των 200 εκατομ μεσα σε ενα χρονο,νμζ αυτο λεει πολλα