Μια δεκάχρονη «εξουδετέρωσε» κλέφτες χάρη στην ψυχραιμία της

Μια δεκάχρονη «εξουδετέρωσε» κλέφτες χάρη στην ψυχραιμία της Facebook Twitter
1

Μπορεί η ιστορία της Paityn Mock να μην είναι τόσο συναρπαστική και αστεία όπως την ταινία «Μόνος στο σπίτι, αλλά δεν παύει να προκαλεί θαυμασμό για το κουράγιο που έχει.

Όπως αναφέρει το Huffington Post, το δεκάχρονο κορίτσι είχε μείνει στο σπίτι του καθώς ήταν άρρωστο, ενώ η μητέρα του έλειπε για ψώνια.

Ξαφνικά άκουσε το κουδούνι του σπιτιού να χτυπάει επίμονα, αλλά εκείνη δεν άνοιξε την πόρτα γιατί θυμόταν τη ρητή εντολή της μητέρας της, να ανοίγει μόνο «στη μαμά, στον μπαμπά ή στην γιαγιά».

Το παιδί κάλεσε στη συνέχεια τη μητέρα του, η οποία πήρε εσπευσμένα το δρόμο της επιστροφής, αλλά μέχρι να γυρίσει τρεις άντρες μπήκαν στο σπίτι. Η μικρή πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και όπως η ίδια περιέγραψε την περιπέτειά,στο ABC News, «εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι κάτι σχεδίαζαν όποτε ήμουν τρομοκρατημένη».

Όταν η μητέρα του κοριτσιού έφτασε στο σπίτι, η μικρή Paityn της είπε να μην μπει μέσα επειδή φοβόταν ότι οι διαρρήκτες θα ήταν οπλισμένοι, αλλά πάνω στην ώρα έφτασε η αστυνομία, η οποία κατάφερε να συλλάβει έναν από τους τρεις ληστές.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια