Ακούστε ολόκληρο το νέο άλμπουμ των Godspeed You! Black Emperor

Ακούστε ολόκληρο το νέο άλμπουμ των Godspeed You! Black Emperor Facebook Twitter
2

 

Με ένα διθύραμβο υποδέχεται σήμερα ο κριτικός του Pitchfork την καινούρια δουλειά της μπάντας από τον Καναδά Godspeed You! Black Emperor, η οποία έχει τον τίτλο Allelujah! Don't Bend! Ascend!

Βαθμολογώντας με 9,3 την νέα δουλειά της μπάντας μετά από δέκα χρόνια ο Mark Richardson γράφει ανάμεσα σε άλλα: «Καθώς τους ακούω έχω στο μυαλό μου την ιδέα της υπερβατικότητας. Η μουσική των Godspeed δουλεύει λαμπρά γιατί μοιάζει με ένα οικοδόμημα που μπορεί να κλιμακωθεί και να ανατιναχθεί πάνω από μια ήπειρο ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να συρρικνωθεί, η αίσθηση που έχεις όταν την ακούς μέσα σε ένα δωμάτιο»

Ειδική αναφορά κάνει στο κομμάτι «Worried Fire». «Όταν το ακούω ξεχνάω τους πολιτικούς και της μηχανορραφίες των εταιρειών δίσκων και όλες αυτές τις βλακώδεις συζητήσεις στο ίντερνετ, σου

δίνει μια αίσθηση μοναδικότητας η ομορφιά του ήχου τους. Η μουσική που σε κάνει να κλαις με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο σου. Όταν το ακούω για είκοσι λεπτά ο υπόλοιπος κόσμος εξαφανίζεται».

Όλοκληρο το νέο άλμπουμ:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια