H Yoko Ono έπλεξε το εγκώμιο της Lady Gaga

H Yoko Ono έπλεξε το εγκώμιο της Lady Gaga Facebook Twitter
0

H καλλιτέχνις και πρώην σύντροφος του John Lennon, Yoko Ono μίλησε χθες στο Reuters για τη σημασία των βραβείων που απονέμονται σε ακτιβιστές, ενώ παράλληλα εκθείασε τον αγώνα της Lady Gaga, η οποία ρίσκαρε ακόμα και τη φήμη της για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και των διαφιλικών ανθρώπων.

Σήμερα η Yoko Ono θα απονείμει στην Ισλανδία, στα πλαίσια της τελετής LennonOno, η οποία διοργανώνεται δύο φορές το χρόνο, το βραβείο Ειρήνης στη διάσημη τραγουδίστρια της pop.

Η ίδια αιτιολόγησε την επιλογή της αυτή λέγοντας: «Η επιλογή της Lady Gaga, ήταν περιέργως το πιο αμφιλεγόμενο πράγμα που έκανα, γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται: Γιατί η Lady Gaga; Τι κάνει; Ξέρετε και η Lady Gaga βρίσκεται στη θέση νούμερο ένα, ως τραγουδοποιός, στην ηλικία της, και όταν είσαι νούμερο ένα δεν θέλεις να θέσεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο. Και το έκανε. Είναι απίστευτο, και ρισκάροντας τη θέση της προσπάθησε να διορθώσει ορισμένα πράγματα στο κόσμο, πολύ σημαντικά πράγματα.». 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ