Άλμπουμ με προειδοποίηση «αυτός ο άντρας χτυπάει γυναίκες»

Άλμπουμ με προειδοποίηση «αυτός ο άντρας χτυπάει γυναίκες» Facebook Twitter
3

Καταναλωτές των καταστημάτων HMV αναφέρουν ότι τα αντίτυπα του νέου άλμπουμ του Κρις Μπράουν, «Fortune», φέρουν με συμβουλευτικές ετικέτες προειδοποιώντας τους ανθρώπους να μην αγοράσουν το LP γιατί "αυτός ο άντρας χτυπάει γυναίκες", γράφει το ΝΜΕ.

Ο Κρις Μπράουν χώρισε με την Rihanna  όταν την ξυλοκόπησε άγρια το 2009, μετά από ένα πάρτι στα πλαίσια των βραβείων Γκράμι. Το ζευγάρι πυροδότησε συζητήσεις μετά τη συνεργασία τους για ένα remix του κομματιού “Birthday Cake” της Rihanna και η σχέση τους έχει γίνει πηγή πολλών θεωριών με φήμες ότι το ειδύλλιό τους ίσως έχει αναζωπυρωθεί.

Τα αυτοκόλλητα, τα οποία φέρουν το μήνυμα "ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην αγοράσετε αυτό το άλμπουμ. Αυτός ο άνθρωπος χτυπάει γυναίκες!" πιστεύεται ότι έχουν τοποθετηθεί από εγχώριες εκστρατείες κατά της βίας. Πρώτη φορά επισημάνθηκαν σε ένα υποκατάστημα των HMV στο Κέιμπριτζ από την Φοιτητική Ένωση Γυναικών του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ, αν και η Ένωση δεν έχει δηλώσει ότι έχει συμμετοχή.

To αμφιλεγόμενο “Birthday Cake”, μαζί με τους στίχους, παρακάτω:

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
μα ποσο βλακεια... δε καταλαβαινουν πως ετσι καταφερνουν ακριβως τα αντιθετα αποτελεσματα; δε καταλαβαινουν πως με τετοιες πρακτικες κανουν το να χτυπας τις γυναικες "cool"; δε καταλαβαινουν πως αυτος ο κυριος ενω επρεπε να ειναι στην αφανεια ξαφνικα κυκλοφορει σε ολα τα ειδησεογραφικα site επειτα απο αυτη τους την ενεργεια; η μηπως ειναι απλα ενα "καλοστημενο" marketing;