Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

Ελληνίδα πνίγεται σε ποταμό από το βάρος του νυφικού της

Ελληνίδα πνίγεται σε ποταμό από το βάρος του νυφικού της Facebook Twitter
11

Σύμφωνα με το Έθνος τραγωδία με νιόπαντρη Ελληνίδα σημειώθηκε στον Καναδά, όταν πήγε για να τραβήξει φωτογραφίες με το νυφικό της στον ποταμό του Κεμπέκ, 75 χιλιόμετρα βόρεια το Μόντρεαλ. Παραπάτησε και έπεσε στο ποτάμι, με συνέπεια να πνιγεί από το βάρος του νυφικού της.

Η γυναίκα ονομάζεται Μαρία Πανταζοπούλου και είχε παντρευτεί στις 9 Ιουνίου. Στο ποτάμι πήγε για δεύτερη φορά μετά το γάμο της, γιατί, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ήθελε περισσότερες φωτογραφίες με το νυφικό της. Φίλοι της λένε ότι συμμετείχε σε μια καινούρια μόδα που λέγεται Trash The Dress, σύμφωνα με την οποία οι νύφες ποζάρουν καταστρέφοντας το νυφικό τους σε διάφορα τοπία, όπως θάλασσες, λίμνες, ποταμούς.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, η Μαρία Πανταζόπουλου στεκόταν 15 με 30 εκατοστά από το ποτάμι καθώς πόζαρε για φωτογραφίες.

Παραπατώντας έπεσε στο ποτάμι αλλά δεν μπόρεσε να κολυμπήσει γιατί το νυφικό της με τα βαριά στολίσματα και το πλούσιο ύφασμα την βύθισε αμέσως.

Ο φωτογράφος και ο βοηθός του προσπάθησαν να την βγάλουν από το νερό αλλά ήταν αδύνατο λόγω του βάρους που είχε πάρει το νυφικό από το νερό.
Η αστυνομία του Κεμπέκ την εντόπισε 4 ώρες μετά το τραγικό ατύχημα, καθώς ένας δύτης την ανέσυρε από τα νερά του ποταμού.

Μια ιδέα για το τι είναι το Trash The Dress στο βίντεο που ακολουθεί:

11

Φωτιά σε βυτιοφόρο στον Ισθμό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ