Δεν θα έρθουν οι London Grammar στο Release Athens - Ακυρώθηκε η συναυλία

Δεν θα έρθουν οι London Grammar στο Release Athens - Ακυρώθηκε η συναυλία Facebook Twitter
0

Την ακύρωση της εμφάνισης των London Grammar στο φετινό Release Athens, λόγω προβλήματος υγείας της Hannah Reid, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του φεστιβάλ.

Όπως ενημέρωσαν οι μάνατζερ των London Grammar, λόγω προβλήματος υγείας της Hannah Reid, δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους σε Ελλάδα (31/5) και Ισραήλ (29/5).

Το Release Athens ενημερώνει το κοινό για τις αναπροσαρμογές στις τιμές των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος, για τις οποίες θα ενημερώσουμε άμεσα. Η πρώτη ημέρα του Release Athens 2018, θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 31 Μαϊου με τη συμμετοχή του Rag'n'Bone Man και άλλων καλλιτεχνών που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ συνεχίζεται κανονικά και διαμορφώνεται ως εξής:

Για τις 31 Μαΐου, και μέχρι την ανακοίνωση νέων ονομάτων, η τιμή αναπροσαρμόζεται στα 25 ευρώ (μονό) και 45 ευρώ (διπλό).

Για την 1η (Thievery Corporation, UB40 feat Astro & Mickey, Golan, Angelika Dusk) και τη 17η Ιουνίου (Jamiroquai, Parov Stelar, Cigarettes After Sex, Sillyboy's Ghost Relatives, Σtella), η τιμή παραμένει στα 43 ευρώ (μονό) και 80 ευρώ (διπλό).

Για το τριήμερο εισιτήριο, η τιμή αναπροσαρμόζεται στα 90 ευρώ.

Για τους φίλους που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για την 1η ημέρα, θα υπάρξει ειδική μέριμνα και ανακοίνωση το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ίδιας της Hannah Reid, στα ελληνικά και τα αγγλικά:

«Γεια σε όλους,

Λυπάμαι πολύ αλλά πρέπει να ανακοινώσω πως χρειάζεται να ακυρώσουμε τα δύο shows που έχουμε στο Ισραήλ και την Ελλάδα, στα τέλη Μαΐου.

Προς το τέλος της περσινής Ευρωπαϊκής περιοδείας μας υπέφερα από επαναλαμβανόμενη αμυγδαλίτιδα, αλλά αισθανόμουν πως δεν είμαι καλά εδώ και καιρό. Όταν επιστρέψαμε σπίτι από την περιοδεία, ανακάλυψα πως έχω αδενικό πυρετό και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Αυτός ο ιός μπορεί να επηρεάσει τις αμυγδαλές σου και, τελικά, εγώ αναγκάστηκα να αφαιρέσω τις δικές μου. Πίστεψα πως θα μπορέσω να επιστρέψω στον συνήθη εαυτό μου μετά την επέμβαση αλλά, δυστυχώς, εξακολουθώ να υποφέρω από τις άλλες παρενέργειες του αδενικού πυρετού.

Είμαι εντελώς συντετριμμένη που απογοητεύω τον κόσμο αλλά, το να μην παίξουμε αυτά τα δύο shows μου δίνει τον χρόνο να ανακάμψω πλήρως. Ξέρω πως είναι απογοητευτικό αλλά, μακροπρόθεσμα, είναι για το καλύτερο και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να είμαστε κοντά σας σύντομα.

Για άλλη μια φορά, λυπάμαι ειλικρινά, εκτιμούμε πραγματικά την υποστήριξη και την κατανόησή σας.

Με όλη μου την αγάπη,

Hannah»

«Hello Everyone,

I'm so so sorry to say that we are having to cancel our two shows in Israel and Greece at the end of May.

Towards the end of the European tour last year I was suffering with reoccurring tonsillitis but I had been feeling unwell for some time. When we came home from the tour, I found out that I actually had glandular fever and hadn¹t realised. The virus can affect your tonsils and, eventually, I had to have an operation to get mine removed. I thought I would bounce back to my usual self again after the operation but, sadly, I'm still suffering from the other side effects of glandular fever.

I'm completely devastated to be letting people down but, not playing these two shows gives me the time I need to fully recover. I know it's disappointing but, it's for the best in the long run and I hope we can make it up to you soon.

Once again, I'm really sorry, we really appreciate all your support and understanding.

All my love

Hannah x»

Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

LiFO X 2023 ΕΛΕVΣΙΣ / «Μυστήριο 188 ΤΟ ΦΩΣ»: Μια έκθεση για τον «Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ελευσίνος»

Ο Χρήστος Παρίδης συνομιλεί με έναν εκ των ιδρυτικών μελών της, τον Θανάση Λεβέντη, μια ξεχωριστή και πολύπλευρη προσωπικότητα, άρρηκτα συνδεδεμένη με την πόλη.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου

Culture / Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής του Βρετανικού Μουσείου;

Μια συνταρακτική υπόθεση συστηματικής κλοπής αρχαιοτήτων βρίσκεται μονάχα στην αρχή των αποκαλύψεων. Πώς έφτασαν να λείπουν μέχρι και 1,500 αντικείμενα από την συλλογή του Βρετανικού Μουσείου, πώς μερικά από αυτά κατέληξαν στο eBay, και το παρασκήνιο μιας παραίτησης που κρύβει πολλά.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.