Follow Your Spirit

Follow Your Spirit Facebook Twitter
0

Δείτε τους νικητές του διαγωνισμού εδώ.


Πού γυρίζουν οι σκέψεις σου; Το Legend Spirit, το νέο ακόμα πιο γοητευτικό ανδρικό άρωμα Montblanc μας παρουσιάζεται μέσα από τον κυριολεκτικά και μεταφορικά ονειρικό διαγωνισμό #FOLLOWYOURSPIRIT, με δώρο το ίδιο το άρωμα.

Για να λάβεις κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό και να διεκδικήσεις ένα από τα 10 αρώματα Legend Spirit  που προσφέρει η Montblanc αποκλειστικά για τους αναγνώστες της LiFO ακολούθησε τα επόμενα βήματα μέχρι και τις 9 Μαϊού 2016 (16:00) και λάβε αυτόματα μέρος στην κλήρωση.

Βήμα 1ο:

Μπες στο ειδικά σχεδιασμένο app του Legend Spirit κάνοντας κλικ εδώ

Follow Your Spirit Facebook Twitter

Φτιάξε το δικό σου Legend Spirit σκηνικό επιλέγοντας το σημείο του κόσμου που θα ήθελες να βρίσκεσαι και την ιδανική ατμόσφαιρα μέσα από την εντυπωσιακή διαδραστική πλατφόρμα του app.

Βήμα 3ο:

Όταν έχεις φτιάξει την ιδανική για εσένα εικόνα σου ανέβασέ την στο Instagram με #FOLLOWYOURSPIRIT & #LIFOSPIRIT.

Προσοχή! Μη ξεχάσεις να έχεις το λογαριασμό σου σωστά ρυθμισμένο, ώστε να φαίνεται η ανάρτησή σου δημόσια.

Βήμα 4ο:

Αυτόματα μπαίνεις στην κλήρωση για ένα από τα 10 Δώρα της σειράς με προϊόντα της σειράς Legend Spirit. Κάθε ένα από τα δώρα περιλαμβάνει από 1 άρωμα Montblanc Legend Spirit Edt 50ml κι ένα Montblanc Legend Spirit Shower Gel 100ml.

Follow Your Spirit Facebook Twitter
Το Legend Spirit διατίθεται σε τρία μεγέθη: Εdt spray 100ml, 50ml και 30ml και έχει τρία συμπληρωματικά προϊόντα : After shave balm 150ml , Shower gel 150ml και Deodorant Stick 75gr.

To Legend Spirit είναι η έκφραση μίας πιο απλής και ανέμελης πλευράς του άνδρα Montblanc Legend αλλά που εξακολουθεί να εκπέμπει την ίδια γοητεία και τα αξεπέραστα στοιχεία κομψότητας του χαρακτήρα του.

 

Πρόκειται για ένα δροσερό και ξυλώδες άρωμα που βασίζεται σε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας . Οι σπινθηροβόλες νότες κορυφής από σπόρους ροζ πιπεριού, πικρό γκρέιπφρουτ και ζουμερό περγαμόντο απελευθερώνονται αμέσως. Οι αρωματικές νότες καρδιάς χτυπούν δυνατά, χάρη στην έντονη λεβάντα, το μεθυστικό κάρδαμο και μία αναζωογονητική θαλάσσια αύρα. Λευκό ξύλο – σανταλόξυλο, κέδρος και κασμίρ- αναμιγνύονται αισθησιακά με τις βελόνες βελανιδιάς δημιουργώντας ζεστές και αυθεντικές νότες βάσης, που απαλύνουν με νότες λευκού musk.

Δες τους όρους συμμετοχής εδώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλαδα

Market news / Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλάδα

Η Skyserv Handling Services, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.
THE LIFO TEAM