#lakeme

#lakeme Facebook Twitter
0

Σου αρέσει η φωτογραφία; Αγαπάς τη φύση;

Η Ance NGO αγαπάει και τα δύο και σε μια προσπάθεια ανάδειξης των λιμνών της Ελλάδας, σας προτρέπει να πάρετε το κινητό στο χέρι και να γίνετε μέρος του Instagram project "#LakeMe".


Φωτογραφίζοντας λίμνες της Ελλάδας, ανεβάζοντας τες στο Instagram και βάζοντας το hashtag #lakeme, μπαίνετε αυτομάτως στο διαγωνισμό φωτογραφίας της ANCE.


Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 2 μήνες και οι φωτογραφίες θα δημοσιευθούν σε φωτογραφικό λεύκωμα.

Περισσότερα και όροι συμμετοχής: http://www.ance-hellas.org/

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM