Διαγωνισμός One Wish από το COSMOTE One

Διαγωνισμός One Wish από το COSMOTE One Facebook Twitter
0

UPDATE

 

Νικητής Διαγωνισμού: Ευαγγελία Κουτσίδη (Ευχή: "Εσύ κι εγώ μαζί")

Αναπληρωματικός: Ράνια Κοκκίνου (Ευχή: "Να είναι αυτή η χρονιά η πιο τυχερή, η πιο γελαστή και η πιο γλυκιά από όλες μέχρι σήμερα! See you in London!")


 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσεις. Το COSMOTE One, το ολοκληρωμένο σχήμα για σταθερή και κινητή της COSMOTE, αυτές τις γιορτές, μας δίνει έναν πρωτότυπο τρόπο για να επικοινωνήσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός με τίτλο "One Wish" του COSMOTE One, μας καλεί να στείλουμε μία ευχή στο αγαπημένο μας πρόσωπο διεκδικώντας, ένα αξέχαστο ταξίδι 6 ημερών για δύο άτομα στο Λονδίνο.


Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό, αρκεί να μπεις εδώ μέσω σταθερού υπολογιστή ή από εδώ αν είσαι σε mobile συσκευή, μέχρι την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2016 να ακολουθήσεις τα απλά βήματα συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου και την ευχή που θες να στείλεις. Αυτόματα, μπαίνεις στη μεγάλη κλήρωση.

COSMOTE One: Σταθερή και κινητή επικοινωνία γίνονται ένα για να έχεις Internet, Ομιλία, Ψυχαγωγία κάθε στιγμή από κάθε συσκευή, μέσα και έξω από το σπίτι.

Με τo COSMOTE One, έχεις ένα πρόγραμμα COSMOTE Home Double Play και ένα πρόγραμμα συμβολαίου κινητής COSMOTE.  Έτσι, έχεις τα πάντα για την επικοινωνία σου, με όλες τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων αλλά και πολλά επιπλέον οφέλη, όπως μείωση στο πάγιο του κινητού σου έως και 20%.

Πέρα από Internet και ομιλία στο σταθερό και στο κινητό, απολαμβάνεις πολλές έξτρα παροχές και υπηρεσίες, όπως επιπλέον χρόνο ομιλίας για να επικοινωνεί το σταθερό σου με το κινητό χωρίς να καταναλώνεις τα δωρεάν λεπτά ομιλίας του κινητού σου, πρόσβαση σε κανάλια του OTE TV από το tablet ή το smartphone σου μέσα ή έξω από το σπίτι, Cloud με αποθηκευτικό χώρο 15GB, δωρεάν WiFi πρόσβαση από 300.000 σημεία στην Ελλάδα, προσωπική εξυπηρέτηση από δύο ανθρώπους της ομάδας του 13888 και πολλά άλλα. Ειδικά όμως, για αυτές τις γιορτές, μας δίνει ακόμα περισσότερους λόγους να γίνουμε ένα, μέσα από το μεγάλο διαγωνισμό του "One Wish".

Λάβε μέρος τώρα, κάνοντας click εδώ μέσω σταθερού υπολογιστή ή από εδώ αν είσαι σε mobile συσκευήκαι γίνε ο τυχερός που θα απολαύσει ένα αξέχαστο ταξίδι στο Λονδίνο!

Δες τους όρους συμμετοχής εδώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM