Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η LiFO σας προφέρουν ένα 4G Smartphone Coolpad Modena

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η LiFO σας προφέρουν ένα 4G Smartphone Coolpad Modena Facebook Twitter
0

UPDATE:

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Στέλλα - Έλενα Βέργη (Βριλήσσια)


Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, o Νο1 Προορισμός για Smartphones, φέρνει το εκπληκτικό 4G Smartphone Coolpad Modena, αξίας 179€. Η LiFO εξασφάλισε για τους αναγνώστες της ένα από τα πιο cool κινητά της αγοράς, μέσα από ένα μεγάλο διαγωνισμό.

Κάντε κλικ εδώ μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση και να διεκδικήσετε το Coolpad Modena

Λίγα Λόγια για το εκπληκτικό Coolpad Modena:

  • Το Coolpad Modena έχει οθόνης αφής 5,5’’ και συνδυάζει τις ισχυρές επιδόσεις με το κομψό design.
  • Είναι ιδανικό για τους λάτρεις του Gaming και του video, καθώς διαθέτει μεγάλη φωτεινή οθόνη και είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, κάνοντας το 3D gaming ακόμα πιο εύκολο.
  • Με το Coolpad Modena μπορεί κανείς να σερφάρει στο internet με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G δικτύου της COSMOTE. Το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμο ήδη σε περισσότερο από το 77% του πληθυσμού της χώρας.
  • Η συσκευή έχει, επίσης, κάμερα 8MP LED flash, υποστηρίζει video υψηλής ανάλυσης και είναι εξοπλισμένη με μπαταρία μεγάλης διάρκειας.
  • Δείτε αναλυτικά τη συσκευή εδώ.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά, για να επικοινωνούν, να ενημερώνονται, να σερφάρουν στο internet, να τσεκάρουν τα emails τους, να διασκεδάζουν, να συνδέονται με τους φίλους τους στα social media.

Όροι συμμετοχής

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM