Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η LiFO σας προφέρουν ένα 4G Smartphone Coolpad Modena

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ και η LiFO σας προφέρουν ένα 4G Smartphone Coolpad Modena Facebook Twitter
0

UPDATE:

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Στέλλα - Έλενα Βέργη (Βριλήσσια)


Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, o Νο1 Προορισμός για Smartphones, φέρνει το εκπληκτικό 4G Smartphone Coolpad Modena, αξίας 179€. Η LiFO εξασφάλισε για τους αναγνώστες της ένα από τα πιο cool κινητά της αγοράς, μέσα από ένα μεγάλο διαγωνισμό.

Κάντε κλικ εδώ μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση και να διεκδικήσετε το Coolpad Modena

Λίγα Λόγια για το εκπληκτικό Coolpad Modena:

  • Το Coolpad Modena έχει οθόνης αφής 5,5’’ και συνδυάζει τις ισχυρές επιδόσεις με το κομψό design.
  • Είναι ιδανικό για τους λάτρεις του Gaming και του video, καθώς διαθέτει μεγάλη φωτεινή οθόνη και είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, κάνοντας το 3D gaming ακόμα πιο εύκολο.
  • Με το Coolpad Modena μπορεί κανείς να σερφάρει στο internet με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G δικτύου της COSMOTE. Το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη στην Ελλάδα, διαθέσιμο ήδη σε περισσότερο από το 77% του πληθυσμού της χώρας.
  • Η συσκευή έχει, επίσης, κάμερα 8MP LED flash, υποστηρίζει video υψηλής ανάλυσης και είναι εξοπλισμένη με μπαταρία μεγάλης διάρκειας.
  • Δείτε αναλυτικά τη συσκευή εδώ.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν τη μεγαλύτερη 4G γκάμα Smartphones στην ελληνική αγορά, για να επικοινωνούν, να ενημερώνονται, να σερφάρουν στο internet, να τσεκάρουν τα emails τους, να διασκεδάζουν, να συνδέονται με τους φίλους τους στα social media.

Όροι συμμετοχής

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Cream Crackers Παπαδοπούλου   Πως η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Market news / Cream Crackers Παπαδοπούλου: Πώς η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Έλενα Χαραλαμπούδη, γνωστή και ως «5 Minute Mum», τα Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στη νέα τους καμπάνια, μας υπενθυμίζουν ότι παρόλο που  oι επιλογές είναι πολλές, το σνακ δεν θέλει και τόση σκέψη
LIFO NEWSROOM
Η Praktiker Hellas ενισχύει το Πρόγραμμα «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη» με στρατηγικές συνεργασίες για την αστική βιωσιμότητα

Market news / «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη»: Η Praktiker Hellas διευρύνει το πρόγραμμα με στρατηγικές συνεργασίες

Με τη συμμαχία της We4all και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Praktiker δρομολογεί για το 2025 ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βιοποικιλότητα, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη διαμόρφωση βιώσιμων αστικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM
Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Market news / Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Η μάρκα Αλλατίνη ανανεώνει τα αγαπημένα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά και ενισχύει την απολαυστική σειρά λανσάροντας τα ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΧ σε δύο δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς.
THE LIFO TEAM