Το 4ο adidas Open Run τρέχει στο Φάληρο!

Το 4ο adidas Open Run τρέχει στο Φάληρο! Facebook Twitter
0

Ξεκινήσαμε από το Γκάζι, τρέξαμε στο κέντρο, φτάσαμε στον Πειραιά και τώρα συνεχίζουμε νότια, στην παραλία Φαλήρου! Το 4ο adidas Open Run της χρονιάς έρχεται την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 18:30 (οι εγγραφές ξεκινάνε από τις 17:00), σε μία παραλιακή διαδρομή, γεμάτη μουσική και εκπλήξεις!

Οι runners θα τρέξουν δίπλα στη θάλασσα μαζί με την παρέα τους, ενώ στο χώρο της εκκίνησης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα τεχνολογία BOOST που άλλαξε το τρέξιμο για πάντα. Μαζί μας θα βρίσκονται και πάλι οι αγαπημένες μας super girls, Βίβιαν και Πόλυ από το fitVPaddiction που θα αναλάβουν την προθέρμανση αλλά και την αποθεραπεία μετά την διαδρομή των 5 και 10 χλμ.

Στον τερματισμό, οι Open Runners θα απολαύσουν τα αγαπημένα energy bars πολύτιμης διατροφικής αξίας Fitness της Nestlé, θα δροσιστούν με παγωμένα νερά ΑΥΡΑ και θα ανακτήσουν δυνάμεις με το απόλυτο ισοτονικό ενεργειακό sports drink δύο γεύσεων, Powerade.

Και μην ξεχνάς, με το bib σου μπορείς να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου adidas προϊόντα σε special prices μέχρι 21 Οκτωβρίου! Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο www.boostathens.gr, μάθετα πάντα για το αγαπημένο σου running event και δες όλες τις φωτογραφίες από τα προηγούμενα adidas Open Runs.

Θυμήσου:

  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς.
  • Tα προσωπικά σου αντικείμενα θα φυλαχθούν με ασφάλεια.  
  • Θα τρέξεις τη διαδρομή υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών που θα μοιραστούν μαζί σου running tips.

Μπες στο www.boostathens.gr, και κάνε την εγγραφή σου on-line για να απολαύσεις την ένταση, τον ενθουσιασμό και τη διασκέδαση των adidasOpenRun.

#BoostAthens

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM