ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

10 LiFO Shots Contest

10 LiFO Shots Contest Facebook Twitter
0

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία των πολυαναμενόμενων Windows 10 έχει ξεκινήσει! 

Στις 29 Ιουλίου 2015, εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες Windows 7 και Windows 8.1 σε όλον τον κόσμο, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη νέα έκδοση των Windows, αναβαθμίζοντας δωρεάν τις συσκευές τους!

Εμπνεύσου από τον αριθμό 10, ανέβασε στο instagram μία δική σου φωτογραφία με hashtags #windows10lifo και #windows10 και κέρδισε ένα από τα δύο Yoga 2 Tablet της Lenovo

Τα Windows 10 απευθύνονται σε όλους τους fans των Windows, και έρχονται να προσφέρουν μια πιο διασκεδαστική, προσωπική και παράλληλα γνώριμη εμπειρία, η οποία θα είναι ενιαία σε όλες τις συσκευές! Με καινοτόμα χαρακτηριστικά, όπως είναι ο νέος browser, Microsoft Edge, η επιστροφή του αγαπημένου Start menu και συναρπαστικές Universal Windows εφαρμογές,  τα Windows 10 αποτελούν  τα καλύτερα Windows που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ!

Φέτος το καλοκαίρι, η LiFO σε προσκαλεί να αποτυπώσεις τα δικά σου φωτογραφικά στιγμιότυπα με θέμα τον αριθμό 10, με το δικό σου μοναδικό τρόπο, και να λάβεις μέρος στον πιο πρωτότυπο διαγωνισμό.

Έως και τις 29 Ιουλίου, την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 10,  ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram με hashtags #windows10lifo & #windows10  και θα μπεις αυτόματα στην κλήρωση για ένα Yoga 2 tablet της Lenovo.

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τη δημιουργικότητα που κρύβεις μέσα σου, αποθανατίζοντας με τον τρόπο σε εκφράζει καλύτερα τον αριθμό 10, και τη σημασία που μπορεί να έχει στη καθημερινότητα σου.

10 LiFO Shots Contest Facebook Twitter

Κάθε τόσο, επιλεγμένες φωτογραφίες θα ανεβαίνουν από την ομάδα της LiFO στη σελίδα insta#lifo.  

Δες του όρους συμμετοχής εδώ.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ