Pizza, Game of Thrones

Pizza, Game of Thrones Facebook Twitter
0

Δεν υπάρχουν πολλές λέξεις να περιγράψουν την πολυτέλεια του να έχεις κάποιον να σου μαγειρεύει ακριβώς ό,τι θες, ακριβώς όπως το θες και να στο φέρει εκεί ακριβώς που βρίσκεσαι. Εξαίσιο. Υπέροχο. Εξαιρετικό. Μάλλον υπάρχουν λέξεις τελικά.Είναι απλά απίστευτο. Και είναι αλήθεια.  

Μπορεί να μην έχεις χρόνο να τρως κάθε μέρα σε φανταστικά εστιατόρια. Έχεις δουλειές, supermarket, ζωή. Εκεί κάπου έρχεται το e-FOOD.gr και με τρεις μόνο κινήσεις μπορείς να έχεις στην πόρτα σου ό,τι ώρα θες το φαγητό που λιγουρευόσουν όλη μέρα! Είτε αυτό είναι μια pizza γιατί αυτό ακριβώς ονειρευόσουν από την ώρα που έφυγες από το γραφείο, είτε μια σαλάτα γιατί κάνεις διατροφή εν όψη καλοκαιριού, είτε μαγειρευτό φαγητό γιατί πολύ ζήλεψες το παστίτσιο που είδες στην τηλεόραση. 

Το να παραγγέλνεις από το τηλέφωνο δεν είναι και το καλύτερο σου και το καταλαβαίνουμε. Μπορεί να σου κόψει και την όρεξη αυτή η αναμονή. Το κακό σήμα στο κινητό. Ο άνθρωπος στην άλλη μεριά της γραμμής. Το φαγητό που θα έρθει και δεν θα είναι αυτό που ήθελες.  

Με το e-FOOD.gr αυτά μπορείς να τα ξεχάσεις. Έχεις την επιλογή να παραγγείλεις από τον υπολογιστή, το smartphone (iOS και Android) ή το tablet σου, καθώς παίζεις Candy Crush, αφού διαβάσεις τα e-mail σου κι ενώ κανονίζεις ποιοι θα έρθουν σπίτι σου το βράδυ για να δείτε τα καινούργια επεισόδια του Game Of Thrones.

Και για να μη νομίζεις ότι σε κοροϊδεύουμε, το online delivery φαγητού είναι όντως ό,τι καλύτερο μπορούσε να σου συμβεί. Έχουμε και στοιχεία.  

  • Πάνω από 3.000 εστιατόρια
  • Πάνω από 30 επιλογές κουζίνας (από καφέ μέχρι σούσι)
  • 2.000.000 παραγγελίες
  • 130.000 χρήστες
  • 42 πόλεις σε όλητην Ελλάδα
  • 100% δωρεάν και εύκολο
  • Μοναδικές online προσφορές
  • Reviews των εστιατορίων από άλλους χρήστες
  • Ειδικές οδηγίες παραγγελίας για να ξέρεις ότι το φαγητό θα φτάσει στην πόρτα σου, θα είναι ακριβώς αυτό που ήθελες

Φυσικά, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι στη διάθεσή σου ό,τι και να χρειαστείς. 

Η ιστορία του e-FOOD ξεκίνησε το 2011, όταν μία ομάδα 3 νέων παιδιών βλέποντας την άνθιση που παρουσίαζε το online delivery στο εξωτερικό, σκέφτηκαν ότι ήταν καιρός για μια τέτοια επιχείρηση στην Ελλάδα, αφού σαν λαός απολαμβάνουμε την απόστασή μας από την κουζίνα σε αρκετές περιπτώσεις. Χρειάστηκαν τέσσερις μήνες πριν τη λειτουργία της πλατφόρμας και τελικά στις αρχές του 2012 το e-FOOD βγήκε στον αέρα! 

Επικεφαλής του e-FOOD είναι ο Παμίνος Κυρκίνης στου οποίου το σαλόνι έκανε τα πρώτα του βήματα το εν λόγω start up, ενώ σιγά σιγά η ομάδα μεγάλωσε και πλέον απαρτίζεται από 60 άτομα με μέσο όρο ηλικίας κάτω των 30ετών.  

Το e-FOOD.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει να απολαύσεις το φαγητό σου κάθε μέρα, όταν δεν έχεις όρεξη να μαγειρέψεις ή όταν απλά θέλεις να νιώσεις ότι κάποιος σε φροντίζει.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM