Business Week 2015: Ανάπτυξη πέρα από τα σύνορα

Business Week 2015: Ανάπτυξη πέρα από τα σύνορα Facebook Twitter
0

DEREE Business Week 2015 – Γιορτάζοντας τα 10 xρόνια διοργάνωσης του κορυφαίου forum επιχειρηματικότητας, επιτυχημένοι επιχειρηματίες, αναγνωρισμένοι ακαδημαϊκοί και φοιτητές θα συναντηθούν και φέτος στο DEREEThe American College of Greeceαπό τις 30 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου για το Business Week 2015, με θέμα την «Ανάπτυξη μέσω Εξαγωγών».

 

Αθήνα, 26 Μαρτίου, 2015 - Κεντρικός ομιλητής στο φετινό Business Week θα είναι ο κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Folli Follie, που έχει αναπτύξει σημαντική επιχειρηματική δραστηριότητα εκτός των συνόρων και έχει αναδειχθεί σε κορυφαία εξαγωγική δύναμη, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

 

Με την ανάπτυξη θεμάτων γύρω από τις εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών, το Business Week 2015 στοχεύει στη δημιουργία ανοιχτού διαλόγου ανάμεσα στην επιχειρηματική και στην ακαδημαϊκή κοινότητα, στη μεταβίβαση γνώσης για τις μεθόδους προσέγγισης ξένων αγορών και βιομηχανιών, ενώ ταυτόχρονα δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κορυφαίες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου.

 

Το Business Week 2015 θα ανοίξει με την ομιλία του Πρέσβη της Ολλανδίας στην Ελλάδα κ. Jan Versteeg την Δευτέρα, 30 Μαρτίου στις 12μμ,, ο οποίος θα μοιραστεί τις εμπειρίες του με το κοινό παρουσιάζοντας την καινοτόμο πρωτοβουλία της Πρεσβείας Orange Grove– που στοχεύει στη στήριξη και ανάδειξη ελληνικών και ολλανδικών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Θα μιλήσουν επίσης ο κ. Αλέξανδρος Μακρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Χρυσαφίδης ΑΕ και Μέλος του Συμβουλίου Επιτρόπων του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, ο κ. Χρήστος Γκόρτσος Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και η Δρ Μιράντα Ξαφά, (DEREE 1973), Διευθύνουσα Σύμβουλος της EF Consulting, μαζί με μια σειρά από άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς.

Συμμετέχουν συνολικά κορυφαία στελέχη από πληθώρα επιχειρήσεων και οργανισμών: Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Athens Marathonthe Authentic, CHILL ΒΟΧ – Παγωτά ΔΩΔΩΝΗ, Γαία Τρόφιμα, Δρομέας, ΕΛΤΑ, FLOW Energy, Folli Follie, Fresh Line Cosmetics, Gerentes S.A., Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, hotel Brain, LADOLEA, Μικροζυθοποιία Kυκλάδων, Μουνδρέας Ναυτιλιακή, NAFSOLP, Office Communication Consultants, Oracle, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, ΤΙΤΑΝ, Τρικαλινός, Τsakos Energy Navigation Limited, VERALLIS, Χρυσαφίδης, και άλλοι.

 

Το καθιερωμένο πια DEREE Business Week, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του έργου των φοιτητών του DEREE, καθώς είναι ένας θεσμός που διοργανώνεται από σπουδαστές του DEREE School of Business και έχει πετύχει στην προώθηση της ανταλλαγής γνώσεων, ιδεών και βέλτιστων πρακτικών μεταξύ των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής κοινότητας, φέρνοντας σε επαφή τις επιχειρήσεις με φοιτητές του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, διδάσκοντες και αποφοίτους.

Εκτός από τις ενδιαφέρουσες ομιλίες, φέτος στο Business Week θα πραγματοποιηθούν πολλά διαδραστικά εργαστήρια, συζητήσεις σε πάνελ και παράλληλες δραστηριότητες σε όλο το campus.

 

Το DEREE Business Week 2015 θα πραγματοποιηθεί από 30 Μαρτίου έως 2 Απριλίου, 2015 στη βιβλιοθήκη John S. Bailey Library του DEREEThe American College of Greece, Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή.

 

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και ελεύθερη για το κοινό.

 

Για το πλήρες πρόγραμμα του DEREE Business Week 2015, κάντε κλικ εδώ

 

Για να εγγραφείτε στο DEREE Business Week 2015, κάντε κλικ εδώ

E-mail: Τηλ: [email protected], Τηλ. 210 600 9800 εσωτ. 1108

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM