Μεγάλος Photo Διαγωνισμός Schweppes

Μεγάλος Photo Διαγωνισμός Schweppes Facebook Twitter
0

Μεγάλος Photo Διαγωνισμός Schweppes Facebook Twitter

 

UPDATE:

Νικητής του διαγωνισμού αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Σκαρβέλλης 

  


 

Separating winter from summer

Η ημέρα μεγαλώνει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και η διάθεση για fresh & refreshing εμπειρίες γίνεται όλο και πιο έντονη. Τι καλύτερο από το να καλωσορίσουμε τη νέα εποχή του χρόνου με Schweppes cocktails και ένα photo διαγωνισμό, εμπνευσμένο από τη διάθεσή σας αλλά και τις εμπειρίες που θέλετε να ζήσετε!

"Tales & Cocktails"... Πού θα ήθελες να γράψεις τη δική σου cocktail ιστορία;

Η  Schweppes και η LiFO σας καλούν να δοκιμάσετε τις cocktail συνταγές με βάση τα 4 κορυφαία mixers Schweppes (Bitter lemon, Ginger Alem Soda Water, Indian Tonic), να εμπνευστείτε και να ανεβάσετε τη δική σας φωτογραφία με το μέρος που θα θέλατε να είστε εκείνη τη στιγμή και να το απολαμβάνετε.

Τρόπος συμμετοχής

Για να λάβετε μέρος αρκεί να ανεβάσετε μία φωτογραφία στο instagram ( μέχρι 3/6, 13:00)από το μέρος που θα θέλατε να απολαύσετε το αγαπημένο σας Schweppes cocktails μαζί με ένα από τα παρακάτω hashtags:

#Schweppes_ginger
#Schweppes_tonic
#Schweppes_soda
#Schweppes_lemon

...και λάβετε αυτόματα μέρος στη μεγάλη κλήρωση για ένα iphone 6!

 

Δείτε τις 4 συνταγές και περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Όροι συμμετοχής


Schweppes στην Ελλάδα


 

Τα κορυφαία mixers Schweppes είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά  σε τέσσερις γεύσεις :

BITTER LEMON
Η Schweppes Bitter Lemon είναι ένα αναψυκτικό που χαρίζει απρόσμενη αίσθηση δροσιάς. Ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στις  φρέσκιες, φρουτώδεις νότες λεμονιού και τη χαρακτηριστική πικρή επίγευση που αναζωογονεί το στόμα και τις αισθήσεις.

GINGER ALE
Η Schweppes Ginger Ale έχει καταγωγή από την Αμερική. Πρόκειται για ένα δροσιστικό αναψυκτικό με έντονο χαρακτήρα. Αποτελεί βασικό προϊόν της Schweppes από το 1870.  

 

 

SODA WATER
Schweppes Soda Water τόσο απλό ως αναψυκτικό, κι όμως πριν από 200 χρόνια ο Jacob Schweppe, αφού παρατήρησε προσεκτικά την ικανότητα της φύσης να παράγει ανθρακούχα φυσικά  νερά, αφιέρωσε τη ζωή του για να δημιουργήσει τη δική του πρωτοποριακή μέθοδο προσθήκης ανθρακικού.

INDIAN TONIC            
Δημιουργήθηκε το 1870 και από τότε η απαράμιλλη γεύση του, με την ελαφριά πικρή επίγευση έχουν καθιερώσει ως δροσερό must τόσο μόνο του, όσο και σε κοκτέιλ.

Τα αναψυκτικά της Schweppes προτιμούν εκατομμύρια καταναλωτές στον κόσμο και αποτελούν ιδανική εναλλακτική πρόταση για ενήλικες, τα οποία απολαμβάνουν τόσο μόνα τους, όσο και σε συνδυασμό με αλκοολούχα ποτά για ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα, αποτελώντας έτσι τα ιδανικά mixers.

Συνώνυμο της κομψότητας και των συνειδητοποιημένων επιλογών, η Schweppes με μήνυμαSeparating Men from Boys and Women from Girlsπροβάλλει ακόμα περισσότερο τον αυθεντικό και δυναμικό της χαρακτήρα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM