Μεγάλος Διαγωνισμός #IOU με δώρο 3ήμερο ταξίδι στην Αράχωβα

Μεγάλος Διαγωνισμός #IOU με δώρο 3ήμερο ταξίδι στην Αράχωβα Facebook Twitter
1

UPDATE: Ο Γρηγόριος Μαρινάκης μοιράστηκε το video #IOU με τον κολλητό του Γιώργο και κέρδισε στο μεγάλο διαγωνισμό του Grants και της LiFO.


Το μήνυμα του Γρηγόρη που κέρδισε στην κλήρωση, είναι αυτό που θα τους στείλει Αράχωβα για ένα  αξέχαστο 3ήμερο ταξίδι! Το δώρο περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στο Anemolia Resort & Conference καθώς και 300 ευρώ σε μετρητά.

Είχα χτυπήσει το γόνατο μου, παίζοντας ποδόσφαιρο. Ήρθε το Σάββατο και έπεισε όλη την παρέα να κάτσουμε σπίτι, επειδή δεν μπορούσα να βγω. Αυτό μου έδειξε πόσο με υπολόγιζε και για αυτό εκτιμώ πολύ την φιλία μας.

Επιπλέον:

Τα 4 άτομα που κερδίζουν, μετά από κλήρωση, από ένα (1) μπουκάλι Grants είναι οι:

1) Παναγιώτης Βελτσιστας

2) Χριστόφορος Μωυσίδης

3) Μαρία Μάζη

4) Γιώργος Κάραλης


Μέχρι πού θα έφτανες για τους φίλους σου; Και το σημαντικότερο πού θα ήσουν σήμερα χωρίς αυτούς;

Ήρθε η ώρα να ευχαριστήσεις εκείνον το φίλο ή τη φίλη που σε στήριξε όταν πραγματικά τον/την είχες ανάγκη και που άλλαξε τη ζωή σου. Πώς; Κερδίζοντας ένα 3ήμερο ταξίδι για τους δυο σας και όχι μόνο.

Το Grants και η LiFO διοργανώνουν ένα μεγάλο διαγωνισμό με θέμα #IOU και σε καλούν να μοιραστείς τη δική σου εμπειρία φιλίας.

Δες το video #IOU, εμπνεύσου και μετά κάνε κλικ εδώ συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, το όνομα του/της φίλου/ης σου και τους λόγους που του/της "χρωστάς" ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπες αυτόματα στην κλήρωση για:

- Μεγάλο Δώρο:

Ένα (1) 3ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στην Αράχωβα (Περιλαμβάνει 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στο Anemolia Resort & Conference καθώς και 300 ευρώ σε μετρητά)

- Επιπλέον:

Συνολικά τέσσερα (4) μπουκάλια Grants, για 4 ακόμα νικητές που θα σταλούν με κούριερ στη διεύθυνση διαμονής τους.

Οι συμμετοχές θα είναι έγκυρες μέχρι τη Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου (13:00)

Δες τους όρους συμμετοχής εδώ

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM