Μεγάλος Διαγωνισμός Schweppes

Μεγάλος Διαγωνισμός Schweppes Facebook Twitter
0

Η Schweppes, που θεωρείται συνώνυμο της κομψότητας, αποτελεί σύμβολο αυθεντικότητας από το 1783. Με σύνθημα “Separating Men from Boys and Women from Girls”, απευθύνεται σε «εκείνους που ξέρουν».

Φέτος τα Χριστούγεννα, η Schweppes και η LIFO σε προσκαλούν να αποτυπώσεις τα δικά σου φωτογραφικά στιγμιότυπα, όπως μόνο εσύ γνωρίζεις, και να λάβεις μέρος στον πιο πρωτότυπο διαγωνισμό.

Έως και τις 7 Ιανουαρίου, ανέβασε τη φωτογραφία σου στο Instagram με hashtags #schweppeslifo & #instalifo και θα μπεις αυτόματα στην κλήρωση για μια από τις 5 δωροεπιταγές αξίας 300€ από γνωστό department store.

 

Ήρθε η ώρα να απαθανατίσεις όλες εκείνες τις στιγμές που αποτελούν τα δικά σου μοναδικά Χριστούγεννα. Τη στιγμή αυτή μέσα στην ημέρα ή τη νύχτα σου που θα δείχνει το πόσο ξεχωριστή είναι αυτή η εποχή του χρόνου σε σχέση με τις υπόλοιπες. Όπως μόνο εσύ ξέρεις πώς να την αποτυπώσεις.

 

Κάθε τόσο, επιλεγμένες φωτογραφίες θα ανεβαίνουν από την ομάδα της LiFO στη σελίδα insta#lifo.

Δες του όρους συμμετοχής εδώ.

Schweppes
Separating Men from Boys and Women from Girls since 1783

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM