10ο Internet & e-Business Innovation Forum

10ο Internet & e-Business Innovation Forum Facebook Twitter
0

Με το σύνθημα «όλη η γνώση για το internet σε ένα συνέδριο», το 10ο Internet & e-BusinessInnovationForum φιλοδοξεί για μια ακόμα χρονιά να συγκεντρώσει στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου ΔΑΪΣ (Μεσογείων 151, Παράδεισος Αμαρουσίου) τις πρωτοπόρες ιδέες και την υπάρχουσα εμπειρία για τις προοπτικές του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα, τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, καθώς και τις νέες, καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στη χώρα μας. 

Το συνέδριο διοργανώνεται για μία ακόμη χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΙΠ) της ΕΕΔΕ σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και θα πραγματοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2014. 

Θα παρουσιαστούν, μεταξύ άλλων: 

  • Internet of Things

Προχωρημένες εφαρμογές / υπηρεσίες που αλλάζουν την καθημερινότητα στο σπίτι, την εργασία, την κίνηση μέσω έξυπνων οικιακών συσκευών / αυτοκινήτων με case-studies επιχειρήσεων που αξιοποιούν στρατηγικά το Internet of Things.

  • Digital Marketing

Επιτυχημένα case-studies επιχειρήσεων που επιτυγχάνουν αύξηση πωλήσεων, engagement  πελατών, προσωποποιημένες υπηρεσίες και υλοποίηση έξυπνων στρατηγικών επικοινωνίας και μάρκετινγκ, μέσω των Κοινωνικών Δικτύων.

  • Ελληνικά Cases Βέλτιστων Πρακτικών

Πραγματικά αποτελέσματα Ελληνικών επιχειρήσεων μέσω του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν Β2Β και B2C και τραπεζών που προσφέρουν ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

  •  Έρευνες on-line καταναλωτών

Αποτελέσματα των μεγαλύτερων ερευνών για την συμπεριφορά των Ελλήνων on-line καταναλωτών, καθώς και τη στάση τους προς τα ψηφιακά μέσα και τα κοινωνικά δίκτυα.

  •  E-Business Integration

Περιπτώσεις αξιοποίησης του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και ολοκλήρωσης αναβάθμισης των  υπαρχουσών διαδικασιών / λειτουργιών.

  • Κινητό Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (Mobile Commerce)

Εφαρμογές, εργαλεία και βέλτιστες πρακτικές που αφορούν την αξιοποίηση του κινητού σε στρατηγικές Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για το mobile office και προχωρημένες υπηρεσίες προς καταναλωτές.

  • e-Agro / e-Food 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM