Άνοιξε το 1ο Καφεκοπτείο Λουμίδη στα Δυτικά

Άνοιξε το 1ο Καφεκοπτείο Λουμίδη στα Δυτικά Facebook Twitter
0

Με άρωμα παράδοσης και αυθεντικότητας γέμισε ο πεζόδρομος του Περιστερίου με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος της γνωστής αλυσίδας Καφεκοπτείων Λουμίδη στα Δυτικά προάστια. Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος που βρίσκεται επί της οδού Καραθεοδωρή 12 & Εθνικής Αντιστάσεως, στην αρχή του πεζόδρομου στο Περιστέρι, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την μοναδική εμπειρία ενός παραδοσιακού καφεκοπτείου, να δοκιμάσουν τις πιο εκλεκτές και αρωματικές ποικιλίες φρεσκοκομμένου καφέ και να γευτούν μοναδικά συνοδευτικά, όπως τραγανά βουτήματα, λουκούμια που λιώνουν στο στόμα, μαμαδίστικα γλυκά του κουταλιού και σοκολάτες για κάθε γούστο, με την γνώστη εξυπηρέτηση και γνώση των καφεκοπτείων Λουμίδη.

Το νέο κατάστημα, αντανακλά όλες της αξίες της οικογενειακής επιχείρησης των Καφεκοπτείων Λουμίδη, που εστιάζουν στην ποιότητα και καθημερινή απόλαυση, την εξειδίκευση, τη διαχρονικότητα και τις ανθρώπινες σχέσεις, πάντοτε στις πιο προσιτές τιμές. Παράλληλα, κρατάει ζωντανή την παράδοση και συνεχίζει με σεβασμό την ιστορία του ελληνικού σπιτιού του καφέ που ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου αιώνα, πληρώντας ταυτόχρονα τα υψηλότερα και πιο σύγχρονα στάνταρ ποιότητας σε ένα μοντέρνο και σύγχρονο περιβάλλον.

Mεταξύ άλλων, η πλούσια γκάμα καφέδων περιλαμβάνει τόσο ελληνικούς, όσο και espresso, φίλτρου και στιγμιαίους με βάση εκλεκτά χαρμάνια που έχουν δημιουργηθεί μέσα από πολυετή εμπειρία, καθώς και μονοποικιλιακές Arabica από χώρες όπως η Κένυα, η Γουατεμάλα και η Αιθιοπία.

Μια σειρά από ξεχωριστά προϊόντα που συνδυάζουν την φρεσκάδα και την ποιότητα σε πολύ καλές τιμές, μας επιτρέπουν να απολαύσουμε μια «προσιτή πολυτέλεια» κάθε μέρα. Καθώς μάλιστα πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, στα καφεκοπτεία Λουμίδη μπορεί κάποιος να βρει μια απίστευτη ποικιλία από γλυκίσματα, τσάγια, ροφήματα, καραμέλες, λικέρ, αξεσουάρ καφέ και τσαγιού, διαλεχτά βουτήματα και πολλές ακόμα λιχουδιές, για να δημιουργήσει τα δικά σας ‘νόστιμα’ δώρα. Εναλλακτικά, τα καφεκοπτεία Λουμίδη, έχουν ήδη ετοιμάσει κάποιες προτάσεις για δώρα που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ και των γευστικών απολαύσεων. 

Άλλωστε, ποιος ξέρει καλύτερα τον καφέ από τον ίδιο τον Λουμίδη……

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM