Λαμπερά γιορτινά κοσμήματα PANDORA

Λαμπερά γιορτινά κοσμήματα PANDORA Facebook Twitter
0

Η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή κοσμημάτων PANDORA, παίρνει ζωή, από την ομορφιά και τη γαλήνη του έναστρου νυχτερινού ουρανού και τα λαμπερά γιορτινά κοσμήματα PANDORA αναδεικνύονται μέσα από ένα πέπλο μυστηρίου και απόλαυσης.

Το θαύμα της δημιουργίας και η υπόσχεση για το μέλλον κρύβεται στο βαθύ γαλάζιο του γαλαξία φωτίζοντας τη ζωή με κοσμικές δυνάμεις.


Η PANDORA Christmas Collection 2014, χωρίζεται σε τρεις εντυπωσιακές θεματικές ενότητες με κοσμήματα που ταιριάζουν σε κάθε διάθεση: Starry Night, Cosmic καιClassic Christmas.

Η Starry Νight αντανακλά την ομορφιά, το μυστήριο και την ηρεμία του νυχτερινού έναστρου ουρανού με κοσμήματα που εμπνέονται από τα αστέρια και συνδυάζουν πρωτοποριακή σχεδίαση με εκλεπτυσμένη δεξιοτεχνία και πολύτιμα υλικά, όπως λαμπερές πέτρες cubic zirconia και blue crystal.


Οι μακρινοί γαλαξίες, το όνειρο και η ομορφιά του σύμπαντος αποτελούν τη βάση της σειράς Cosmic. Τα Charms θυμίζουν εκρήξεις φωτός από ασήμι και χρυσό, ενώ τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια και μενταγιόν ξεπροβάλουν λαμπερά μέσα από το βαθύ μπλε της νύχτας.

Διαχρονική λάμψη και νοσταλγική διάθεση, είναι τα χαρακτηριστικά της σειράς Classic Christmas. Τα κοσμήματα αιχμαλωτίζουν τη χαρά των γιορτών και το πνεύμα των Χριστουγέννων, μέσα από διαχρονικά χειροποίητα σύμβολα όπως ο ’Άγιος Βασίλης’ και ο Χιονάνθρωπος’ από μασίφ ασήμι 925ο και λαμπερό κόκκινο σμάλτο!

Αστέρια, λάμψη, πολύτιμα υλικά, αγάπη και χαρά είναι τα στοιχεία που εμπνέουν τη νέα συλλογή κοσμημάτων PANDORA για τα φετινά χριστούγεννα. Ανακαλύψτε τα σχέδια που θέλετε να βρείτε και εμπνευστείτε με ιδέες για υπέροχα δώρα που θα χαρίσετε στους αγαπημένους σας!

Tα κοσμήματα PANDORA σχεδιάζονται στην Δανία και είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και χειροποίητες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr. Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε 71 καταστήματα στις Ελλάδα. Βρείτε ένα κατάστημα κοντά σας από τον χάρτη που διατίθεται μέσα από το http://www.pandora.net/el-gr/stores. Όσα μέλη γραφτούν στο PANDORACLUB, στο http://www.pandora.net/el-gr/pandora-club απολαμβάνουν  μοναδικό προνόμια, όπως ενημέρωση για νέες συλλογές και προσφορές, αλλά και δυνατότητα δημιουργίας «Λίστας Επιθυμιών» που δίνει στα αγαπημένα πρόσωπα τη χαρά, να «ανακαλύψουν» όλα εκείνα  τα σύμβολα που θα θέλατε να αποκτήσετε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM