Χριστούγεννα και όλα μπορεί να συμβούν... όπως να βρεθούν φίλοι που έχουν χρόνια να ειδωθούν, συντροφιά με ένα ποτήρι κρασί... όπως να ανταμώσει μια μεγάλη οικογένεια, παιδιά, γονείς, αδέλφια, ξαδέλφια, ανίψια, παππούδες, εγγόνια, δισέγγονα γύρω από το γιορτινό τραπέζι...

 

Σε όλες αυτές τις ανεπανάληπτες στιγμές μας είναι αφιερωμένο το ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ ΡΟΖΕ. Ένα μεγάλο ελληνικό κρασί, με πλήθος διεθνών διακρίσεων στις αποσκευές του.

 

Κορυφαία στιγμή: το 2012, όταν o Ροζέ οίνος ''ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ Λημνιώνα- Syrah 2011'' αναδείχθηκε ο μοναδικός ''ΜΕΓΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΟΙΝΟΣ'' στην κατηγορία του, στον κορυφαίο, διεθνή διαγωνισμό, Concours Mondial de Bruxelles,το 2012.

 

Ένα μεγάλο κρασί... μια μεγάλη οινική παράδοση. Το ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ, ο ιδιόκτητος αμπελώνας της οικογένειας Τσιλιλή, ανήκει στον ευρύτερο ιστορικό αμπελώνα των Μετεώρων. Η σπάνια σύσταση του εδάφους, σε συνδυασμό με το ιδανικό μικροκλίμα μας δίνουν εξαιρετικούς οίνους, με μοναδικό χαρακτήρα και εξαιρετικά υψηλή ποιότητα.

 

Έντονα φρουτώδη αρώματα φράουλας και βατόμουρου, γλυκά αρώματα μαρμελάδας φραγκοστάφυλλου, καραμέλας και βανίλιας.

 

Στο στόμα μαλακό και στρογγυλό χαρακτηρίζεται από ισορροπημένη οξύτητα, έντονη γεύση φρέσκων κόκκινων φρούτων και δροσερή βοτανική επίγευση μέντας.

 

Ένα κρασί, που βρίσκεται σε μοναδική αρμονία με ένα πλήθος γιορτινών γεύσεων, αλμυρών και γλυκών. Η κλασσική γεμιστή γαλοπούλα, το χοιρινό με δαμάσκηνα καθώς και φίνα επιδόρπια με σοκολάτα ή κόκκινα  φρούτα, αναδεικνύονται σε απόλυτες γαστριμαργικές εμπειρίες.

 

ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΠΕΤΡΑ ΡΟΖΕ. Ένα κρασί, που  μοιάζει να έχει κάτι από το άρωμα, τη γεύση και την αξέχαστη, μακριά επίγευση ευτυχίας, που μας αφήνουν αυτές οι γιορτές...