Η διαδρομή του Athens Skirt Ride

Η διαδρομή του Athens Skirt Ride Facebook Twitter
0


Νέα για το Athens Skirt Ride

  • Η διαδρομή του 1ου Athens Skirt Ride είναι περίπου 6 χιλιόμετρα, χωρίς κλίσεις και περνά από τους δρόμους που θεωρούμε πως κάποιος θα χρησιμοποιούσε σε μια βόλτα στο κέντρο. Υπάρχουν σημεία που τα αγαπάμε και τα έχουμε ξεχάσει - όπως η Πλατεία Κουμουνδούρου, υπάρχουν σημεία όπου "βγαίνει" η Αθήνα, όπως οι δρόμοι γύρω από την πλ. Αγίας Ειρήνης, η Ερμού - ένας αρκετά "κοριτσίστικος" δρόμος και φυσικά η Δ. Αεροπαγίτου και ο Κεραμεικός γιατί μια βόλτα στην Ακρόπολη είναι πάντα όμορφη... Σας περιμένουμε!
  • H Dahon - η εταιρία που έχει ταυτίσει το όνομά της με τα διπλωτά ποδήλατα - υποστηρίζει το Athens Skirt Ride παραχωρώντας 10 ποδήλατα για ελεύθερη χρήση από τις κυρίες που θέλουν να συμμετάσχουν στο Skirt Ride αλλά δεν έχουν ποδήλατο! Αν θέλετε να μπείτε στη λίστα για τα ποδήλατα (απαιτείται η αστυνομική σας ταυτότητα για να το χρησιμοποιήσετε για τη βόλτα) στείλτε mail με τα στοιχεία σας στο [email protected] με subject: Skirt Ride. Μη χρονοτριβείτε η λίστα έχει ήδη ανοίξει!
  • To κατάστημα podilato θα αναλάβει την τεχνική υποστήριξη του 1ου Athens Skirt Ride. Aυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε ήσυχες... και ν' απολαύσετε τη βόλτα σας!
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ