Frezyderm

Frezyderm Facebook Twitter
0

H Frezyderm έχει δημιουργήσει 2 μοναδικά νεσεσέρ δώρου με τα αγαπημένα προϊόντα της αντιγηραντικής σειράς, τα οποία θα αποτελέσουν ένα εκπληκτικό δώρο για κάθε γυναίκα στις φετινές χριστουγεννιάτικες γιορτές!

Το πρώτο σετ περιλαμβάνει την αντιγηραντική κρέμα Night Force A + E, η οποία προσφέρει πλούσια αντιγηραντική προστασία,  επανόρθωση των πρώτων ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και μια λαμπερή, νεανική επιδερμίδα, με δώρο ένα πρακτικό και εύχρηστο νεσεσέρ και μαζί την αντιγηραντική κρέμα ημέρας Active Block SPF 25 και την κρέμα ματιών Eye Balm που ανακουφίζει μαύρους κύκλους και σακούλες, σε travel size.

To δεύτερο σετ περιλαμβάνει την αντιρυτιδική κρέμα Anti-Wrinkle Rich Night Cream, που μειώνει την έκταση και το βάθος των ρυτίδων, επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου και ''γεμίζει'' τις ρυτίδες από μέσα, με δώρο το νεσεσέρ, την αντιρυτιδική κρέμα ημέρας Anti-Wrinkle Rich Day Cream και τον αντιγηραντικό ορό Revitalizing Serum που χαρίζει λαμπερή και αναζωογονημένη επιδερμίδα, σε travel size.

 

 

Frezyderm

Όμορφο, Φρέσκο Δέρμα για Πάντα

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM